Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Φτάσαμε κοντά στο τέλος»

10135_front
Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης, μίλησε στον Arena FM 89.4 για το μνημόσυνο που έγινε στα Τέμπη αλλά και για το θέμα της ρύθμισης των χρεών του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άλκης Ησαϊάδης:
Για το μνημόσυνο:
«Μια ζωή όταν χάνεται είναι κάτι τρομερό, πόσο μάλλον όταν είναι παραπάνω. Στην αρχή εγώ κακώς δεν πήγαινα και το είχα μάθει το συμβάν μέσα στο Παλέ. Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω ανελλιπώς και όσοι δεν μπορούν να έρθουν πρέπει να μεταφέρουν έστω και την σκέψη τους εκεί. Είναι ένα επίσημο μνημόσυνο για όσους χάνονται σε ταξίδια αγάπης προς μια ομάδα. Πάντα ήταν εκεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν είναι στην Εθνική. Πέρασε και ο Γκαρσία και ο Βιερινία και άλλοι πολλοί ξένοι. Υπήρχε πολύ κόσμος από τους φίλους του ΠΑΟΚ».
Για το θέμα της ρύθμισης των χρεών:
«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ κυνηγάει το θέμα των χρεών και πλέον φτάσαμε κοντά στο τέλος. Θα μπορεί να αναπνεύσει η ομάδα χωρίς αναπνευστικά σωληνάκια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει ακόμα την ταφόπλακα από πάνω του. Ουσιαστικά αυτή ήταν η συμφωνία με τον Σαββίδη γιατί δεν θα υπήρχε στόχος. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν μεγαλομέτοχο γιατί αυτό το μοντέλο έχει επικρατήσει. Υπήρχε μια κωλυσιεργία από πλευράς κράτους. Υπήρχε το δέλεαρ σε αυτή την ομάδα για να έρθει κάποιος να πληρώσει τα χρέη εφόσον δεν πληρώσει ή πληρώσει μικρό τμήμα των προσαυξήσεων».
Για το γεγονός πως ο Α.Σ ΠΑΟΚ δεν έχει εμφανίσει εικονικό τιμολόγιο:
«Ο Α.Σ ΠΑΟΚ είναι πάντα καθαρός. Το πρωταρχικό είναι η ταφόπλακα των χρεών και μετά υπάρχουν σκέψεις για πολλά πράγματα».
Για το γεγονός πως θα μπει ο γιος του Σαββίδη στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ:
«Οι γιοι του είναι δυο παιδιά που μεγαλώνουν και ο πατέρας τους, τους δείχνει τον σωστό δρόμο».
Για τον λόγο που ο Σαββίδης δεν έχει καλύψει τα έξοδα του μπάσκετ:
«Όλα μπορούν να δρομολογηθούν. Χρειάζεται ένας μεγαλομέτοχος να δώσει ώθηση στην ομάδα. Στην Ελλάδα στη Τρίτη θέση είσαι πρωταθλητής. Τώρα πρέπει να μικρύνει η ψαλίδα και να ανέβει ο ΠΑΟΚ όχι να πέσουν οι άλλοι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: