Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Έσοδα από παντού!!

primera
Μία ιδιαιτέρως πρωτοποριακή συμφωνία υπέγραψε η Ισπανική Ποδοσφαιρική Λίγκα με την κινεζική εταιρεία ποδοσφαιρικού εξοπλισμού Sockatyes.
Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εφεύρει και παράγει το ομώνυμο ειδικό σύστημα καλτσοδέτας, το οποίο κρατά τις κάλτσες των ποδοσφαιριστών στη θέση τους χωρίς να χρειάζεται δέσιμο με ταινία ή κάποιος άλλος «μπελαλίδικος» τρόπος. Παράλληλα, το σύστημα αυτό δημιουργεί μία επιφάνεια στην οποία θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάποιο σχέδιο.
Οι υπεύθυνοι της Λίγκας είδαν στο Sockatyes κάτι περισσότερο από μία ευκολία για τους ποδοσφαιριστές σκεπτόμενοι πως στην διαθέσιμη επιφάνεια θα μπορούσε να μπει το λογότυπο κάποιου χορηγού. Έτσι, μετά από διαπραγματεύσεις επιτεύχθηκε συμφωνία διετούς διάρκειας κατά την οποία 24 ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών (13 από την 1η και 11 από την δεύτερη) θα χρησιμοποιούν στους αγώνες τους το Sockatyes.
Με τους δύο γίγαντες του ποδόσφαιρου της χώρας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, να μην συμμετέχουν στο πρότζεκτ, ο ρόλος του κύριου εκπροσώπου έπεσε στην πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ντεμπούτο του Sockatyes στα ισπανικά γήπεδα θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου όταν οι «Ροχιμπλάνκος» αντιμετωπίσουν την Εσπανιόλ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: