Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πρόταση για Κολέ ο Ολυμπιακός!!

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα DNA, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε πρόταση στο Στρασβούργο για την παραχώρηση του προπονητή, Βενσάν Κολέ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Πρόταση για Κολέ ο Ολυμπιακός!
Ένα ακόμα όνομα υποψηφίου για την αντικατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού προσθέτει σήμερα ο γαλλικός Τύπος. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα DNA (Derrieres Nouvelles D’ Alsace), αναφέρει πως η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Στρασβούργου για τον προπονητή, Βενσάν Κολέ, ο οποίος κατέχει και τη θέση του ομοσπονδιακού της Γαλλίας με τρομερές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα που φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Μαρτιάλ Μπεγιόν, η απάντηση ήταν αρνητική, εκτός και αν ο Ολυμπιακός δεχθεί να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Γάλλο τεχνικό. «Ήμουν ξεκάθαρος. Ο Βενσάν δεν παραχωρείται, εκτός αν οποιοσδήποτε σύλλογος πληρώσει ένα πολύ πολύ πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση στην ομάδα μας», τόνισε στην εφημερίδα ο Μπεγιόν.

Το συμβόλαιο του Κολέ με το Στρασβούργο εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο και κάθεται στην άκρη του πάγκο του Στρασβούργου από το 2011, έχοντας δύο συμμετοχές σε τελικούς πρωταθλήματος.

Για την ώρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει το δημοσίευμα, αλλά είναι φανερό πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ψάχνουν ενδελεχώς για την εύρεση κατάλληλης δυνατής λύσης για τον πάγκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: