Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ράντονιτς: «Απέδειξε γιατί είναι πρώτος ο Ολυμπιακός»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και την έλλειψη εμπειρίας, απέδωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς την ήττα του Ερυθρού Αστέρα.

Ράντονιτς: «Απέδειξε γιατί είναι πρώτος ο Ολυμπιακός»
Μόνο την αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα στο τελευταίο δεκάλεπτο κράτησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την ήττα (62-57) από τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος κόουτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στην απειρία των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε απέδειξε γιατί είναι πρώτος στον όμιλο και γιατί συγκαταλέγεται στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες τα τελευταία χρόνια. Ήταν δύσκολα από την αρχή και θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη συγκέντρωση από το ξεκίνημα. Ξέραμε τι να περιμένουμε, αλλά δεν τα πήγαμε καλά επιθετικά. Μόνο στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα, αλλά μας κόστισε η έλλειψη εμπειρίας στο τέλος», είπε σχετικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα. Πριν από το ματς έλεγαν πως έλειπαν αρκετοί παίκτες, λόγω τραυματισμών, αλλά απόψε έδειξαν πως μπορούν να φτάσουν μέχρι το Final 4. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, αν και στην άμυνα τα πήγαμε καλά, περιορίζοντας τον Ολυμπιακό στους 62 πόντους. Είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, με ποιοτικούς παίκτες και αυτός ήταν ο λόγος της ήττας».

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μίτροβιτς δήλωσε: «Μας “σκότωσαν” με τη σκληρή τους άμυνα. Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα σουτ απόψε, αλλά πιστεύω πως αυτή η ήττα θα είναι ένα καλό μάθημα για τη νεανική μας ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιες εκτός έδρας νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: