Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αναστασίου: «Θα δούμε το επίπεδό μας»

Ως… κρας τεστ που θα φανερώσει το επίπεδο του Παναθηναϊκού βλέπει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Θα δούμε το επίπεδό μας»
Στην Τούμπα θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό ματς της επόμενης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της Nova την αναμέτρηση και τόνισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναφερόμενος στο «Δικέφαλο του Βορρά», ο προπονητής των «πρασίνων» δήλωσε πως πρόκειται για μια ομάδα που κατά διαστήματα παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε πως ελπίζει να γίνει ένα καλό ματς που θα το χαρεί ο κόσμος.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχουν αποθέματα και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο και κάνεις κάποια λάθη, μπορείς να τα δουλέψεις. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο όμως».

Για το κίνητρο απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Από μόνο του όταν παίζεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα, γίνεται αρκετά ενδιαφέρον το παιχνίδι. Το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Δείχνει την πορεία της ομάδας που φέτος είναι αρκετά σταθερή και παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα»

Για το πού θα κριθεί το ματς: «Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο πως θα παραταχθούν τακτικά οι δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Εγώ θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τη δουλειά του κ. Αναστασιάδη: «Φαίνεται η δουλειά του κ. Αναστασιάδη. Κάνει εξαιρετική δουλειά με βάση το υλικό που έχει. Έχει δείξει αξιόλογο έργο παντού. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο και γρήγορο με αρκετούς Έλληνες στην ομάδα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά: «Το έχω πει. Θέλουμε ομάδες που παίζουν ανοιχτά, γιατί και εμείς σε αυτό το στιλ είμαστε. Είναι η χαρά του φιλάθλου. Θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς και θα δούμε ποιο είναι το επίπεδό μας».

Για τον Νίνη: «Το σημαντικό είναι που του δόθηκε η δυνατότητα να ξεκινήσει ξανά την καριέρα του. Είναι νέος. Πήρε αρκετά μαθήματα τα περασμένα χρόνια και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει δυνατότητες και θα δώσει λύσεις. Πρέπει να δουλέψει και να μην πετάει στα σύννεφα που δεν το νομίζω. Πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: