Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Πρόκληση για μας»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Άρη Ακροποτάμου, Άκης Βάβαλης.
Μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και το γήπεδο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Αρχικά για το πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως Άρης Ακροποτάμου τόνισε:
«Η προετοιμασία μας συνεχίζεται κανονικά και βλέπουμε το ματς σαν μια γιορτή. Επίσης έχουμε και το αγωνιστικό κομμάτι και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από τον αγώνα».
Για το ότι θα είναι διαφορετικές οι συνθήκες μετά και την αλλαγή έδρας προσέθεσε:
«Είναι σίγουρα διαφορετικές και θα πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές και αν έχουμε και την δυνατότητα να κάνουμε καμία προπόνηση. Αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει, όπως και στα εκτός έδρας παιχνίδια που πρωταγωνιστεί, έτσι και τώρα εμείς θα προετοιμαστούμε».
Για το πώς αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές το παιχνίδι είπε:
«Είναι μεν μια γιορτή, αλλά και μία πρόκληση για την ομάδα καθώς αποτελείται από νεαρούς και ο μέσος όρος είναι μεταξύ 22-23 χρονών, όπου γι’ αυτούς είναι μια ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν, θα τους δει πολύς περισσότερος κόσμος και σε τέτοια παιχνίδια έχουν γίνει πολλές μεταγραφές. Είναι πολύ πιθανόν ο Άρης να βγει στη Β’ Εθνική και να πάρει παίκτες που ξεχώρισαν στην Γ’ Εθνική».
Για το αν έχει δώσει ο Άρης δικαιώματα διευκρίνισε:
«Σίγουρα ο Άρης έχει δώσει δικαιώματα με την απόδοσή του και με τις δύο νίκες και κάνει κάποια στραβοπατήματα, σε βάζει σε σκέψεις γιατί να μην είμαι και γω μία από αυτές τις ομάδες που θα κόψουν βαθμούς από τον Άρη. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν δύο αρνητικά στην όλη υπόθεση. Το ένα είναι ο καινούργιος προπονητής που ήρθε και σίγουρα υπάρχει διαφορετική ψυχολογία και ο κ. Κάμπος θα προσπαθήσει σίγουρα να αλλάξει κάτι και στον τρόπο παιχνιδιού και στο στυλ. Στο δεύτερο κομμάτι, η ομάδα προέρχεται από ήττα και για να το πω πιο ποδοσφαιρικά, οι παίκτες θα είναι πιο ψυλλιασμένοι γιατί είναι αλλιώς όταν βρίσκεις μία ομάδα η οποία έχει κάποιες συνεχόμενες νίκες και είναι πιο χαλαρή».
Το ότι το γήπεδο χωράει 500 φιλάθλους υπογράμμισε:
«Ναι και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς δεν ξέρουμε πόσοι φίλαθλοι του Άρη θα έρθουν. Θα έρθει κόσμος και από το χωριό, πολλούς ουδέτερους, από το νομό Σερρών και θα γίνει χαμός. Αυτό που θέλω είναι να ευχηθώ να κυλήσουν όλα ομαλά και να υπάρχει ασφάλεια».
Για το ότι υπάρχει σεβασμός από την πλευρά του προς τον Άρη κατέληξε:
«Είναι μία ομάδα που η θέση της είναι στη Σούπερ Λιγκ και για κάποιους λόγους η ομάδα είναι στη Γ’ Εθνική. Όπως και να έχει, η ομάδα θα πρέπει να είναι περαστική από την κατηγορία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: