Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δύσκολη μέρα για τον κόσμο!

Το γήπεδο του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Δευτέρας με τον Αρη Ακροποτάμου, είναι χωρητικότητας 2000 θέσεων. Το πόσοι Αρειανοί θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας είναι έναν ζήτημα, αφού ούτε η μέρα ούτε πολύ περισσότερο η ώρα (3μ.μ) βολεύουν τον κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το κίτρινο στοιχείο θα υπάρχει στις κερκίδες και σήμερα θα αποφασιστεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει ο Αρης. Ένα άλλο ζήτημα που απασχολεί τους «κίτρινους» είναι σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος; Δεδομένου ότι παίζει εντός ο Ορφέας την Κυριακή και η ΕΜΥ μιλάει για ισχυρές βροχές από σήμερα, δικαιολογημένα οι άνθρωποι του Αρη προβληματίζονται. Και περισσότερο ο Κάμπος φυσικά.

Κάτι άλλο που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως σε δύο εβδομάδες ο Αρης θα ταξιδέψει ξανά στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που επίσης έχει μικρό γήπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να συναντήσει το ίδιο πρόβλημα. Γι’ αυτό, ενημέρωσε εγκαίρως από χθες τις αρμόδιες αρχές, ώστε να μην παρατηρηθεί ξανά ο τωρινός τραγέλαφος…

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Αναστασίου από την Ημαθία ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Δευτέρας. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Παπαδάκης (Ημαθίας) και Μιχάλης Κελεσίδης (Ημαθίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Τσακιρίδης (Σερρών).
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: