Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δημόπουλος και μίλησε για το παιχνίδι του «Δικεφάλου» με την Φιορεντίνα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τους «Πράσινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανταστικός και έπαιξε φοβερή μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αδικήθηκε και από το σκορ. Η ισοπαλία ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα και δεν περνάει άλλη ομάδα από τη Φλωρεντία».
Για το γκολ που είχε βάλει στη Γιουβέντους:
«Εκεί που ήταν η μπάλα στο αέρα δεν είχα περιθώριο να περιμένω να κατέβει. Απλά σούταρα στον αέρα και έγινε ότι έγινε. Αν κατέβαζα την μπάλα θα την έπαιρναν οι αμυντικοί. Θέλει εκτελεστική δεινότητα. Από μικρός όταν έπαιρνα την μπάλα μέσα στη περιοχή δεν σταματούσα».
Για τον Αθανασιάδη:
«Ο Αθανασιάδης έβαλε ένα φοβερό γκολ που ακυρώθηκε. Γενικά μέσα στη περιοχή βγάζει γκολ εύκολα. Ο ΠΑΟΚ δεν βάζει γκολ με το σταγονόμετρο όπως έκανε πέρυσι».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Ο ΠΑΟΚ ψυχολογικά θα είναι καλύτερα λόγω έδρας και κόσμου. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερα του και έχασε από την Αιντχόφεν. Είναι ντέρμπι, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα στυλ και θα παίξει με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή. Δεν έχει μεγάλα ονόματα και βασίζεται σε 4-5 παίκτες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε χαμηλές τιμές οι οποίοι δίνουν ουσία. Είδαμε πως ο Νάνο βγήκε και θεωρώ πως είναι ο καλύτερος του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έκανε ακριβές μεταγραφές και δεν του βγήκε καμία. Φέτος, πετάει με παίκτες που κοστολογούνται πολύ χαμηλότερα. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει την μπάλα που έπαιξε με την Φιορεντίνα δεν χάνει το πρωτάθλημα».
Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές:
«Εννοείται πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να έχει επιλογές».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν απίστευτος. Τους είδαμε να χορεύουν γυμνοί μέσα στη βροχή στην Ιταλία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: