Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Παπαθεοδώρου: «Τρέχει στο γήπεδό του ο Άρης»

Η Νέα Κηφισιά θα πρέπει να περιορίσει το επιθετικό transition του Άρη, εάν θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τo «Nick Galis Hall», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Τρέχει στο γήπεδό του ο Άρης»
Συγκεντρωμένη για 40 λεπτά και προσηλωμένη στην άμυνα θα πρέπει να είναι η Νέα Κηφισιά απέναντι στον Άρη, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσει το ροζ φύλλο, όπως τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στον esake.gr:

Για την σημασία της αναμέτρησης: «Πολύ σημαντικό ματς για μας γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και θα πρέπει να φτάσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το κλειδί της νίκης: «Το κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του παιχνιδιού και να περιορίσουμε το επιθετικό transition, γιατί ο Άρης αρέσκεται να τρέχει στο γήπεδο του, να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και να παίξουμε καλή άμυνα σε παίκτες κλειδιά του Άρη».

Για τα δυνατά σημεία του Άρη: «Ο Άρης στηρίζεται στην πολύ καλή ομαδική του άμυνα, είναι μια ομάδα με συγκεκριμένες κατευθύνσεις στην άμυνα της, έχουν καταφέρει και ακολουθούν το πλάνο του προπονητή στην άμυνα τους και υπάρχει πολύ μεγάλη πειθαρχία σε αυτό το κομμάτι και είναι ομάδα που διαθέτει παίκτες με ποιότητα στην επίθεση και μέσα από την ομαδική τους λειτουργία προσπαθούν να βγάλουν τα πλεονεκτήματα αυτών των παικτών».

Για το που θα βασιστεί η Κηφισιά: «Η ομάδα θα βασιστεί στη δουλειά που έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα και τον τρόπο που προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών μας που θα παίξει ρόλο σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και φυσικά την καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: