Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι με τον Πανιώνιο»


Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρεί ο Σούλης Μαρκόπουλος το έργο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο και αυτό γιατί η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει προβεί σε ριζικές αλλαγές σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.

Μαρκόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι με τον Πανιώνιο»
Περίεργο χαρακτήρισε ο Σούλης Μαρκόπουλος το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει καμία σχέση με αυτή που ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς τη δεδομένη στιγμή έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

«Είναι ένα περίεργο παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, που ξεκίνησε την σεζόν με πολλά προβλήματα, αλλά μετά από σειρά αλλαγών, έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, από τα καλύτερα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει και οι ισορροπίες και οι συσχετισμοί ενός τέτοιου αγώνα», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είναι σίγουρα δύσκολη η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού οι αλλαγές του αντιπάλου αλλάζουν το αγωνιστικό πρόσωπο που πρόκειται να παρουσιάσει και σίγουρα η βαθμολογική του θέση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δύναμή του. Ο Πανιώνιος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο του παιχνίδι με το Ρέθυμνο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να δείξουμε την προσοχή που χρειάζεται και να έχουμε το κοντρόλ στον ρυθμό του αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά»: «Είναι σημαντικό να βρούμε τα αδύνατα σημεία στο παιχνίδι του αντιπάλου μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κέβιν Λάνγκφορντ είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, γιατί μία αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ της, σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχει νέο προπονητή και ουσιαστικά είναι λίγα που γνωρίζουμε για τον αντίπαλο μας. Θα είναι κι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί επιστρέφω στο γήπεδο που αγωνίστηκα πέρσι, αν και είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα και μόνο ορισμένα νεαρά παιδιά που ήταν μαζί μου πέρσι συνεχίζουν. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, η νίκη σε κάθε αγώνα είναι από μόνη της ένα πολύ σημαντικό κίνητρο. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν έχει ακόμη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα».

Και κατέληξε: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που σίγουρα θα έχει τρομερό κίνητρο για να πετύχει την πρώτη της νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: