Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ η έδρα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης.
Μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα, την ενίσχυση που χρειάζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά», το κυριακάτικο ντέρμπι, αλλά και τον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα τόνισε:
«Ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό το παιχνίδι έδειξε το πώς θα έπρεπε να παίξει στην Τούμπα και μπορούσε να δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή ευκαιρίες για να προηγηθεί και είχε δυο καλές. Η Φιορεντίνα δεν είναι ομάδα που παίζει με την μπάλα στον χώρο, αλλά με πάσες, ο ΠΑΟΚ πίεζε για να κερδίσει την μπάλα. Ήταν το καλύτερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ».
Για το ακυρωθέν γκολ του Αθανασιάδη προσέθεσε:
«Αυτή η φάση σημάδεψε το παιχνίδι και όπως το είδα έτσι όσο εύκολα το έδωσε, άλλο τόσο εύκολα θα μπορούσε να το είχε αφήσει».
Για την φάση της ισοφάρισης της Φιορεντίνα είπε:
«Ο ΠΑΟΚ στο ημίχρονο συνειδητοποίησε πως δεν είχε να χάσει τίποτα και κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου. Στη φάση του γκολ ήταν λάθος που έγινε το φάουλ, γιατί η Φιορεντίνα είχε ξεμείνει από σκέψεις και θεωρώ πως το τείχος πρέπει να ήταν λίγο πιο πίσω γιατί ήταν δύσκολο να περάσει η μπάλα, όμως πέρασε. Ο ΠΑΟΚ ότι έχασε το έχασε στην Τούμπα και δεν εξαρτάται πλέον από αυτόν».
Για το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό:
«Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως παίζει στην έδρα του και βρίσκεται στην πρώτη θέση, την ώρα που ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπεργκ δεν είναι ο περσινός Παναθηναϊκός και το παιχνίδι αυτό θα είναι καθοριστικό για τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση νίκης, τότε θα κερδίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».
Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενίσχυση διευκρίνισε:
«Έτσι κι’ αλλιώς θα έκανε μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και φυσικά τώρα που χρειάζεται ενίσχυση η βασική του ομάδα. Το κύριο είναι να κρατηθεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση και ο Ιβάν Σαββίδης βλέποντας ότι η ομάδα αντιδρά και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, θεωρώ πως ότι του ζητήσει ο Άγγελος θα το κάνει».
Όσον αφορά το παιχνίδι του Αστέρα με την Τότεναμ υποστήριξε:
«Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ επικίνδυνος και θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη».
Για τους πολλούς Αργεντινούς του Αστέρα Τρίπολης, ο Σάκης Τσιώλης υπογράμμισε:
«Υπάρχει μία οργάνωση από κάποιους μάνατζερ οι οποίοι πληρώνονται κάθε μήνα και μας στέλνουν ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, παρακολουθούνται από και από τον προπονητή και από τον πρόεδρο και στο τέλος του καλοκαιριού κάποιοι από αυτούς προστίθενται στο ρόστερ. Από τα χέρια μου είχαν περάσει 22 ποδοσφαιριστές μέχρι να βγουν οι Ντε Μπλάσις και Ράγιος».
Τέλος για τον Παναθηναϊκό κατέληξε:
«Είναι αυτοκαταστροφικός ο Παναθηναϊκός και νομίζω ότι στο 2ο ημίχρονο έδωσε πολύ χώρο και δεν ξέρω πως γίνεται να χάνει αυτά τα παιχνίδια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: