Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σπανούλης: «Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, ρίχνοντας τους τόνους ενόψει της συνέχειας. «Φοβερή ατμόσφαιρα», είπε για την έδρα των Σέρβων.

Σπανούλης: «Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»
Σε καλό δρόμο έπειτα και από τη νίκη στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, έριξε τους τόνους ενόψει της συνέχειας λέγοντας πως υπάρχουν ακόμη τομείς που η ομάδα χρειάζεται βελτίωση.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να την αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα και τους φιλάθλους του για την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο με μια τέτοια ατμόσφαιρα. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, θεωρώ πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε».

Σε ερώτηση για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει ό,τι και το 2012, αλλά και το 2013, ο αρχηγός της ομάδας απάντησε πως «αυτό είναι πολύ μακριά, εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά αυτή τη στιγμή και τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα».

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως «οι προπονητές μας είχαν προετοιμάσει γι’ αυτό που θα συναντούσαμε, ήταν φοβερό συναίσθημα, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: