Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Τα μυστικά της επιτυχίας, για τον Γκιστ!!

Τα τρία «κλειδιά» που έδωσαν τη νέα επιβλητική νίκη επί της Αρμάνι ανέφερε ο Τζέιμς Γκιστ.

Τα μυστικά της επιτυχίας, για τον Γκιστ
Αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη απ’ τον Ιβάνοβιτς και ενέργεια απ’ τον κόσμο είναι το τρίπτυχο της μέχρι στιγμής επιτυχίας του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ μετά το 90-63 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ έδειξε να απολαμβάνει το επιθετικό στιλ που… εισάγει φέτος το τριφύλλι.

«Η αυτοπεποίθηση που έχουμε ως ομάδα, η πίστη που μας δείχνει ο προπονητής μας και η ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος είναι τα κλειδιά της νίκης. Μπήκαμε δυνατά και με ενέργεια, καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Έχουμε ξεκάθαρα πολύ ταλέντο στην ομάδα. Πολλοί νεαροί παίκτες είναι ανερχόμενοι, μαθαίνουν και όλοι γινόμαστε καλύτεροι. Δεν μας απασχολεί ποιος σκοράρει. Αρκεί να νικάει η ομάδα. Το να νικάμε με διαφορά είναι πάντα πολύ σημαντικό και χαιρόμαστε», είπε ο Αμερικανός άσος και συμπλήρωσε:

«Πετύχαμε 90 πόντους ξανά αλλά η άμυνα είναι το όπλο μας. Το γνωρίζουμε και το δουλεύουμε πολύ γιατί με αυτό παίρνεις νίκες και προχωράς σε διοργανώσεις. Είναι ωραίο που σκοράρουμε περισσότερο φέτος, που εμπιστευόμαστε και την επίθεσή μας, γυρίζοντας την μπάλα και μοιράζοντας τις προσπάθειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: