Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Βόρειοι και Νότιοι...!!

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και Άρης-Νέα Κηφισιά είναι τα ματς που δεσπόζουν στην πέμπτη αγωνιστική της Α1. Εύκολες αποστολές για «αιώνιους», crash test στην Ελευσίνα.

Βόρειοι και Νότιοι...
Με πέντε ματς ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Α1. Ο Πανιώνιος ενισχυμένος με τον Χάνκοκ και τη βοήθεια του κόσμου του ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα και ταξίδεψε από τη Λετονία (μετά τον αγώνα με τη Βέντσπιλς) απευθείας στην Αθήνα και γυμνάστηκε χθες στο κλειστό των Ιλισίων. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μαργαρίτη.

Ο Άρης χωρίς τον κόσμου του (καθώς αρχίζει να εκτίει την ποινή τριών αγωνιστικών για όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ) αλλά με όλους τους παίκτες διαθέσιμους υποδέχεται τη φορμαρισμένη Νέα Κηφισιά. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τους… Αθηναίους να επικρατούν στο «Ζηρίνειο».

Στο κλειστό της Γούβας ο Πανελευσινιακός με τον Τζίμη Κουστένη για πρώτη φορά στον πάγκο του αναζητεί την παρθενική του νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, που μετά τις ήττες από τους «αιώνιους» αναζητεί την επιστροφή στις επιτυχίες. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Ντελινινκάιτις, που πήρε τη θέση του Ράιτ, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ.

Ο Απόλλων Πατρών ενισχυμένος με Γεωργαλλή κοντράρεται με τον Κολοσσό, ενώ ο Κόροιβος που απέκτησε τον Ρούμπιο φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ που πήρε τον Τρότερ αντί του Βασόγεβιτς.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Ρέθυμνο με στόχο το 5/5. Οι Κρητικοί θα έχουν στις τάξεις τους τον Αλίχοντζιτς που αντικαθιστά τον Σάφτενααρ, ο οποίος υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Τρίκαλα-Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν ξανά στις τάξεις τους Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Παπαπέτρου. Απών από τους γηπεδούχους θα είναι ο Δεληγιάννης, που αντιμετώπισε ένα καρδιακό πρόβλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Νοεμβρίου
17.00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Απόλλων Πατρών-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-ΚΑΟΔ (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Άρης-Νέα Κηφισιά (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Πανελευσινιακός-ΑΕΚ (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 9 Νοεμβρίου
17:00 Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο (Novasports 3)

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου
18:00 Ολυμπιακός-Τρίκαλα (OTE Sport 3)

Η επόμενη αγωνιστική (6η):

Σάββατο 15 Νοεμβρίου
17.00 Τρίκαλα-Πανελευσινιακός (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 ΚΑΟΔ-Πανιώνιος (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κολοσσός Ρόδου-Νέα Κηφισιά (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Άρης (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 16 Νοεμβρίου
15:00 ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών (OTE Sport 3)
17:00 Ρέθυμνο-Ολυμπιακός (Novasports 1)

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Novasports 1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: