Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε»

Έτοιμοι να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και να πάρουν τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ είναι όλοι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Μαρκόπουλος: «Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε»
Την εβδομάδα που πέρασε, ο Κόροιβος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο όπως δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος άπαντες στην ομάδα της Αμαλιάδας είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ.

«Έχουμε ως γνώμονα πως για να πάρουμε κάτι πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: «Και σε αυτό το ματς πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο κόσμος ήρθε και στήριξε την προσπάθειά μας. Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας και παρόλο που κάποιοι παίκτες θα είναι με... το σήμα του Ερυθρού Σταυρού λόγω των τραυματισμών τους θα παλέψουμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους. Η παρουσία τους μας δίνει μεγάλη ισχύ».

«Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα που εμφανίζει πληρότητα σε όλες τις θέσεις της», σχολίασε για τον αντίπαλο της ομάδας του ο κόουτς του Κοροίβου: «Συνδυάζει το ταλέντο με την ενέργεια και συν τοις άλλοις έχει και την προσθήκη ενός καινούργιου παίκτη που θα προσφέρει ποιότητα και εμπειρία. Η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή τον αδικεί, σύμφωνα με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, αφού έχει παθητικό -15 σε τρεις ήττες».

Ο Ανδρέας Κανονίδης, από την πλευρά του, είπε: «Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμού και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΚΑΟΔ έρχεται χωρίς άγχος και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο. Παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: