Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Γκούμας και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ:
«Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε καλή ομάδα. Με λίγο τύχη θα μπορούσε φύγει με το διπλό αλλά από ένα στημένο δέχθηκε γκολ. Έχει την δύναμη να συνεχίσει».
Για το Παναθηναϊκός – Αιντχόφεν:
«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε λίγο φοβισμένα, η Αιντχόφεν είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως την σεβάστηκε παραπάνω από όσο ήθελε».
Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός:
«Είναι ένα ντέρμπι και δεν χωράν προγνωστικά. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός πάει καλά στα δύσκολα παιχνίδια και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αν οι παίκτες κλειδιά είναι σε καλή μέρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Θα είναι σημαντικό το ποια ομάδα θα είναι πιο εύστοχη. Η επιτυχία από την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Θα μετρήσει η κατάσταση των παικτών».
Για την επιστροφή του Μπεργκ:
«Ο Μπέργκ είναι παίκτης κλειδί για τον Παναθηναϊκό και σηκώνει όλο το βάρος στην επίθεση. Στον περσινό τελικό διέλυσε την άμυνα του ΠΑΟΚ αλλά το φετινό είναι άλλο παιχνίδι. Ο Αναστασιάδης είναι καλός προπονητής και θα προσαρμόσει τα πλάνα του για να τον αντιμετωπίσει».
Για τα ποσοστά του πάσκινγκ γκέιμ των δύο ομάδων:
«Τα ποσοστά δεν παίζουν πάντα μπάλα. Κάθε ομάδα έχει διαφορετική φιλοσοφία και θεωρητικά μπορούμε να πούμε πολλά. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και όποια ομάδα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της θα βγει κερδισμένη».
Για το αν η νίκη σε αυτό το ντέρμπι θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια:
«Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ διατηρεί τη διαφορά 5 βαθμών από τον Ολυμπιακό, θέτει νόκ άουτ τον Παναθηναϊκό και αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο παιχνίδι του τίτλου, παίρνει ένα ντέρμπι στην Τούμπα και θα ξεκινήσει η αναγέννηση του. Όλα αυτά βέβαια είναι υποθετικά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για το πρεστίζ αλλά και για τη βαθμολογία. Μια ισοπαλία θα βολέψει τον Ολυμπιακό αλλά δεν θα είναι αποτυχία για τις άλλες δύο ομάδες. Αυτό που μετράει περισσότερο στην ισοπαλία είναι η εμφάνιση».
Για το πόστο που αναμένεται να πάρει στην Εθνική ομάδα:
«Κάναμε κάποιες πρώτες συζητήσεις, δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: