Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σφαιρόπουλος: «Να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα»

Στον έλεγχο του ρυθμού και την αμυντική λειτουργία απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Σερβία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που θέλει να «κόψει» δια παντός τα κενά διαστήματα.

Σφαιρόπουλος: «Να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα»
Σε δύο «άξονες» οφείλεται η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που ήταν ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας του -στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο- και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να… μπει τέλος στα κενά διαστήματα.

«Πρώτα από όλα και πριν πω το οτιδήποτε για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του Ερυθρό Αστέρα για την υποδοχή και αυτή την φοβερή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ να ανταποδώσουμε αυτή τη φοβερή φιλοξενία. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ρυθμού και είχαμε σχεδιάσει από πριν να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, το πετύχαμε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε και αυτό είναι ένα σημείο το οποίο πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού των ερυθρολεύκων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπράιαντ Ντάνστον είπε: «Ήταν σημαντική νίκη γιατί παίζαμε στο πιο δύσκολο γήπεδο της Ευρώπης, η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε. Προχωράμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: