Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ετοιμάζει αλλαγές με Πανθρακικό!!

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μίτσελ στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τον Πανθρακικό, με τον Διαμαντάκο να παίρνει θέση βασικού μαζί με τους Κασάμι, Φουστέρ και Ντουρμάζ.

Ετοιμάζει αλλαγές με Πανθρακικό
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (15:00) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει με τρεις – τέσσερις αλλαγές τους Πειραιώτες κόντρα στους Ακρίτες σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στην Ιταλία για το Champions League.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος θα παίξει αντί του Κώστα Μήτρογλου.

Ο τελευταίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα στεναχωρημένος από το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας, αλλά ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψει μαζί του για να μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Όσον αφορά την επίθεση, μετά τη διακοπή ετοιμάζεται να επιστρέψει και ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος χθες έβγαλε ένα μεγάλος μέρος της προπόνησης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει και άλλες αλλαγές στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα, με τους Κασάμι, Φουστέρ και Ντουρμάζ να είναι οι επόμενες τρεις επιλογές του μετά τον Διαμαντάκο για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Εν τω μεταξύ, χθες ο Μαζουάκου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει νωρίτερα για τα αποδυτήρια, αλλά δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Έτσι είναι πιθανό κόντρα στον Πανθρακικό να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κώστας Γιαννούλης, ενώ χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να δώσει ο Ισπανός και στον Σιόβα.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο ανεβασμένος Αυλωνίτης, αν οι Μποτία – Αμπιντάλ έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις στο Τορίνο. Στα δεξιά ενδέχεται να δούμε τον Σαλίνο αντί του εξαιρετικού Ελαμπντελαουί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: