Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μέξας: «Καλύτεροι σε σχέση με τον Άρη»

Καλύτερη εικόνα, σε σχέση με αυτή που είχε κόντρα στον Άρη, θα επιδιώξει να παρουσιάσει ο ΚΑΟΔ απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως δήλωσε ο Κώστας Μέξας.

Μέξας: «Καλύτεροι σε σχέση με τον Άρη»
Συγκεντρωμένοι στην αμυντική τους λειτουργία θα πρέπει να παραμείνουν οι παίκτες του ΚΑΟΔ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Μέξας.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μέξας και εξήγησε: «Ο Κόροιβος παίζει με ενέργεια και ενθουσιασμό, έχει επιθετικό ταλέντο και είναι ομάδα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία, κυρίως στο αμυντικό transition και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το περιφερειακό σουτ του Κόροιβου, γιατί είναι ομάδα που σουτάρει αρκετά τρίποντα».

«Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Άρη και για να το καταφέρουμε αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», συμπλήρωσε ο προπονητής των Δραμινών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νέο παίκτη της ομάδας τον Αμερικανό με ουγγρική υπηκοότητα γκαρντ Όμπι Τρότερ: «Έχουμε στην ομάδα πλέον και τον Όμπι Τρότερ, έναν παίκτη που αποφασίσαμε να φέρουμε, γιατί θεωρούμε ότι θα μας δώσει περισσότερες λύσεις με την εμπειρία του και τις ικανότητές του. Θέλουμε να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάποια θέματα που έχουμε και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή».

Από τη μεριά του, ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο, που στην έδρα του έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα. Από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε αντίδραση και χαρακτήρα. Προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε να δώσουμε τέλος και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας και πάλι από την άμυνα και να βρούμε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να χτυπήσουμε τον Κόροιβο στις αδυναμίες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: