Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Βοήθεια σε κόσμο που έχει ανάγκη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και μίλησε για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα γίνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Για πολλοστή φορά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δείχνουν την ανθρωπιά τους. Μαζί με τον ΠΑΟΚ διοργανώνουμε την συλλογή τροφίμων την Κυριακή. Από νωρίς την Κυριακή φορτηγά θα περιμένουν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης μέχρι την έναρξη του αγώνα για να δώσουν ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Υπάρχουν 350 άτομα που σιτίζονται καθημερινά. Στο ισόγειο της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων έχουμε μετατρέψει το χώρο σε μαγειρείο και καθημερινά σιτίζουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους με άριστης ποιότητα ζεστό φαγητό που καλύπτεται το 40% από τα χρήματα του Δήμου και το άλλο 60% από τις προσφορές παραγωγών ή και πολιτών. Δεν θέλουμε χρήματα, αλλά προϊόντα. Έχουμε έναν κατάλογο και ας κάνει όποιος θέλει τον κόπο να τα αγοράσει και να τα παραδώσει. Θα υπάρχει ευχαριστήριο από τον Δήμο και όσοι κάνουν αυτή την κίνηση θα μπουν σε κλήρωση για 10 εισιτήρια με τον Πανθρακικό. Την προηγούμενη φορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ γεμίσαμε ένα ολόκληρο φορτηγό. Αυτή τη φορά επειδή θα γεμίσει η Τούμπα ελπίζουμε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η προσφορά. Έχουμε οργανωμένα ψυγεία αλλά καλό είναι να διαλέξουμε προϊόντα όπως όσπρια, ζυμαρικά και λάδι».
Για το πρόγραμμα με τους λαχανόκηπους:
«Έχουμε κάνει και το άλλο μεγάλο πρόγραμμα με τους λαχανόκηπους που απευθύνεται σε άλλες 200 οικογένειες. Με το προσωπικού του Δήμου όπως γεωπόνους, παράγουμε οι ίδιοι εξαιρετικής ποιότητα οπωροκηπευτικά και τα παίρνουν αυτές οι οικογένειες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: