Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Προσέβαλε τον Ολυμπιακό και θα πληρώσει»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό Αλβανού βουλευτή για τους «ερυθρόλευκους», ενώ προανήγγειλε ότι το θέμα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Προσέβαλε τον Ολυμπιακό και θα πληρώσει»
Με διαδικτυακό μήνυμά του, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στα λεγόμενα του Αλβανού βουλευτή, Έριον Μπράτσε και την προκλητική αναφορά του στον Ολυμπιακό μετά την αναμέτρηση με την Γιουβέντους.

«Αυτό το γελοίο υποκείμενο που προσέβαλε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (και δυστυχώς είναι και βουλευτής στην πατρίδα του) θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είτε είναι απλά γελοίος, είτε είναι βαλτός, θα πληρώσει. Να είστε βέβαιοι!», τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Η προσοχή στον Πανθρακικό

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Μίτσελ έχει αφήσει πίσω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πλέον η συγκέντρωση όλων είναι στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη και να προσφέρουν μια καλή εμφάνιση στον κόσμο τους, πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, περιμένοντας και τυχόν απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα κλείσει τη διαφορά που τώρα βρίσκεται στους πέντε πόντους.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ισπανό τεχνικό, που βλέπει τον Μπενίτες μέρα με τη μέρα να βρίσκεται σε όλο και καλύτερη κατάσταση. Μετά την αυριανή προπόνηση στο Ρέντη (11:00) θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς της Κυριακής στο «Καραϊσκάκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: