Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Τρένο» η Παναχαϊκή!! (video)

Με το απόλυτο στη φετινή Football League συνεχίζει η Παναχαϊκή! Μέσα σε δέκα μέρες, οι Πατρινοί άλωσαν ξανά τον Ταύρο (2-1 τον Φωστήρα) και με το 3x3 περιμένουν την ΑΕΚ. «Φωνάζουν» σωστά οι ηττημένοι.

«Τρένο» η Παναχαϊκή! (video)
Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα (εκκρεμεί το ματς της με την Επισκοπή, ενώ έχει κάνει και το ρεπό της), που επικράτησε 2-1 του Φωστήρα!

Οι Πατρινοί πήραν νέα νίκη απέναντι στην ομάδα του Βαζέχα -μετά απ’ αυτή του Κυπέλλου- και έφτασαν στους εννιά βαθμούς, την ώρα που την άλλη εβδομάδα θα υποδεχθούν την πρωτοπόρο ΑΕΚ (χωρίς Μάνταλο, Μπακάκη).

Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πατινιώτη να πλασάρει εύστοχα, σε μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, δεδομένου ότι τόσο ο σκόρερ, όσο και δύο συμπαίκτες του ήταν σε θέση οφσάιντ! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι «κοκκινόμαυροι» έλεγχαν πλήρως το ματς.

Στην επανάληψη, όμως, ο σύλλογος του Ταύρου ξεκίνησε πολύ δυναμικά και προσπάθησε για την ισοφάριση. Και τελικά η πίεσή του απέδωσε καρπούς με τον Τσεμπέτσι να κάνει το 1-1 στο 66’ (κι ενώ λίγο νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί για χέρι του Μπαλού).

Αν και προς στιγμήν οι παίκτες του Σπανού έχασαν τη συγκέντρωσή τους, μετά το 70’ φόρτσαραν και έφτασαν στο νέο τρίποντο, χάρη στην πολύ ωραία ενέργεια του Μπαλού που «μοίρασε» έτοιμο γκολ στον Μαρουκάκη κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην Παναχαϊκή!

Αναλυτικά η αγωνιστική στον νότιο όμιλο:

Παρασκευή 7/11
Φωστήρας-Παναχαϊκή 1-2
(66' Τσεμπέτσι - 5' Πατινιώτης, 78' Μαρουκάκης)

Κυριακή 9/11
Ερμιονίδα-Επισκοπή
Ηρακλής Ψαχνών-Παναιγιάλειος
Χανιά-Καλλιθέα
Αχαρναϊκός-Πανηλειακός

Δευτέρα 10/11
Απόλλων Σμύρνης-Άλιμος




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: