Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Πρέπει να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό»

Υπόκλιση απ’ τον προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη νίκη του. «Με έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη, όλα είναι πιο εύκολα», πρόσθεσε.

«Πρέπει να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό»
Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Λούκα Μπάνκι, μην ψάχνοντας για δικαιολογίες για την μεγάλη νίκη του τριφυλλιού επί της ομάδας του.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε πως οι πράσινοι βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να πάρουν το εισιτήριο για το Top-16 και μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάνκι στη συνέντευξη Τύπου:

«Είδαμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια με τους αντιπάλους μας. Καταφέραμε να πλησιάσουμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά χάσαμε το ρυθμό μας στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πολύ καλή ψυχολογία, είχε πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας σε αντίθεση με μας και δεν είχαμε την ίδια δύναμη. Απέναντι σε μια τόσο επιθετική άμυνα με τόσο κακά ποσοστά δεν μπορείς να έχεις μεγάλη τύχη. Σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο θα πρέπει να παίζεις συνέχεια καλά. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι στο σωστό δρόμο, σαν ένα από τα φαβορί του ομίλου. Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Πέρυσι όταν χάσαμε εδώ με 16 πόντους οι περισσότεροι μας έλεγαν πως δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Top 16… Ο Παναθηναϊκός κάνει κάποια πράγματα πολύ απλά, αλλά πολύ σημαντικά. Και με έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη όλα είναι πιο εύκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιβάλει τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ εμείς όχι. Πρέπει να τους συγχαρούμε για την πολύ καλή δουλειά τους. Το έκαναν και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: