Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Νεμάνια Νίκολιτς, Βλάνταν Φιλίποβιτς, στη SportDay και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ούγγρος φορ να μεταγραφεί τον Γενάρη στην «Ένωση».

«Τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ»
Στην πόλη Κέκσκεμετ, περίπου 86 χλμ. μακριά από τη Βουδαπέστη, θα βρεθεί σήμερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ώστε να τσεκάρει από κοντά τον Νεμάνια Νίκολιτς στην αναμέτρηση της Βιντεότον κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Ούγγρος επιθετικός (με σερβική καταγωγή) είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει 13 φορές, και οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές.

Σημαντικό ρόλο στην ενδεχόμενη συνεργασία είναι πιθανό να παίξει οι σχέσεις του τεχνικού διευθυντή της «Ένωσης» με τον ατζέντη του παίκτη, Βλάνταν Φιλίποβιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον OFK Βελιγραδίου.

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Νίκολιτς μίλησε στη SportDay με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο, ενώ παράλληλα έδωσε πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.

«Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με τεράστιο όνομα. Τα στατιστικά του Νεμάνια και οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Η ΑΕΚ, ναι ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια και φυσικά αποτελεί μια από τις επιλογές μας. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά», ανέφερε αρχικά ο Φιλίποβιτς και πρόσθεσε: «Είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Θα δούμε τι θέλει η ΑΕΚ, θα συζητήσουμε και με την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Νίκολιτς (το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) απάντησε στο τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του πελάτη του: «Γκολ. Είναι killer. Αυτή δεν είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου; Γι’ αυτό παίζουν οι ομάδες, αυτό μπορεί να κάνει ο Νεμάνια. Να βάζει γκολ. Πολλά γκολ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: