Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ ενώνει τους… «αιωνίους»

Ο Σταύρος Κόλκας αφού... εξετάζει την ανατομία των αγαλμάτων της Φλωρεντίας, αναφέρεται και στο Κυριακάτικο ματς στην Τούμπα τονίζοντας ποια θα είναι η «θέση» των οπαδών του Ολυμπιακού! 
Γύρισα από την Ιταλία εκεί όπου μας έπρηξαν με την αρχιτεκτονική της Φλωρεντίας. Γυμνά αγάλματα και μάλιστα αντρικά. Είναι να αγανακτείς βλέποντας όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου παπάρια.
Και μάλιστα μικρά παπάρια, ζαρωμένα, τα οποία αποτελούν απογοήτευση στο κίντερ έκπληξη πακέτο που προδιαθέτει το σιξ πακ κορμί του αγάλματος. Είναι να τις λυπάσαι τις γκόμενες πλάκα πλάκα. Εκεί που νομίζουν πως έψησαν το κελεπούρι, εμφανίζεται η μπάμια και γεια σας… Αλλάζει η φιλοσοφία και τους αρέσει άντρας με χιούμορ.
Πάμε παρακάτω.
Αφού αντέξαμε στο Αρτέμιο Φράνκι, ισορροπήσαμε και δεν κερδίσαμε στο παρά δύο, πρέπει να ασχοληθούμε πλέον με το ντέρμπι της Κυριακής. Και εγώ θα παρουσιάσω μία άλλη οπτική. Αυτή που θα εξελιχθεί στις γειτονιές του Πειραιά.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχοντας βάλει πλάτη τον Ολυμπιακό πέντε πονταλάκια. Ο Τάσος από τα Σεπόλια, ο Κούλης από το Μοσχάτο, ο Γεράσιμος από το Κερατσίνι, ο Τάκης από τα Μανιάτικα, ο Ηλίας από τη Γλυφάδα, ο Τζίμης από το Παλαιό Φάληρο και ο Σούλης από το Νέο, οπαδοί του Ολυμπιακού όλοι θα καθίσουν να δούνε την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.
Πριν την αναμέτρηση, προφανώς και θα είναι υπέρ της παρουσίας του Μάρκους Μπεργκ στην ενδεκάδα, ενώ σίγουρα είναι στεναχωρημένοι από τον τραυματισμό του πολύ σημαντικού Ζέκα για τον Παναθηναϊκό, του αρχηγού και του παίκτη που δίνει ενέργεια στην ομάδα του Αναστασίου. Και που μουρμουρίζει στον διαιτητή περισσότερο από την Ελένη Λουκά όταν αυτή θα συναντήσει τον Τζίμη Πανούση.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει και ένα μεγάλο αχ θα ακουστεί όταν ο Καρέλης θα σουτάρει άουτ έξω από την περιοχή. Θα είναι η αντίδραση στη βουβαμάρα που προκαλεί η αμηχανία πως πρέπει να υποστηριχτεί ο αιώνιος.
Κερδισμένο κόρνερ για τον Παναθηναϊκό και βουβά ευχέλαια να πάρει καμιά κεφαλιά ο Κουτρουμπής ο οποίος από άκρως αντιπαθητικός τύπος για τον μέσο Ολυμπιακό και όχι μόνο, θα αποκτήσει μία συμπάθεια στη φυσιογνωμία του για 90 λεπτά.
Ο ΠΑΟΚ πιέζει ψηλά και τα δαγκωμένα χείλη σε κάποιο από τα κλεψίματα του Κάτσε σε σημείο που με μία σωστή πάσα γίνεται φάση, μπορεί να είναι μία διαδικασία που χρειάζεται την χρήση λιποζάν. Κάτι που είναι σίγουρο όταν ο Κλάους θα πάρει την μπάλα εντός περιοχής. Και αυτός ο αλήτης έξι γκολ σε δεκατρείς τελικές έχει στο πρωτάθλημα, χωρίς να βαρέσει πέναλτι. Είναι που ο Μήτρογλου απέχει κλάσεις από αυτόν παικτικά και μετά την μεταγραφή που μπόλιασε κάποια εκατομμύρια στα ταμεία, παίζει ο ξάδερφός του.
Για εμένα λοιπόν, που πραγματικά δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αυτή η εικόνα της Κυριακής στις γειτονιές του Πειραιά, στα χωριά που ακουγόταν και ακούγεται μόνο  ΕΡΑ, στα νησιά που ενημέρωναν τους κατοίκους μόνο ναύτες, αποτελεί την πραγματική νίκη της φετινής μας ομάδας.
Στο τέλος μπορεί να μη πάρουμε και τίποτα όμως δεν πειράζει. Καμιά φορά το να πουλάς τρέλα υψηλού επιπέδου, αποτελεί το νούμερο ένα συναίσθημα…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: