Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Θέμα οφειλής, όχι χορηγίας»

Τη δική του θέση αναφορικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την πιθανή χορηγία της εταιρείας φυσικού αερίου στον Αρη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΑ Λεωνίδας Μπακούρας, αναφέροντας πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Ερασιτέχνης Αρης, θέτοντας επί τάπητος μια αρκετά… πρωτότυπη λύση.

«Δεν τίθεται κανένα θέμα χορηγίας, η συνάντηση μας με τον κύριο Ζουμπουρίδη οφειλόταν καθαρά σε οφειλές του Ερασιτέχνη για το φυσικό αέριο. Υπάρχει ένας τρέχων διακανονισμός, ο οποίος δεν τηρήθηκε από 4-5 συνεχόμενους προέδρους. Αν δεν τηρηθεί κι αυτός, τότε το αέριο θα κοπεί οριστικά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα, ο κ. Μπακούρας υπογράμμισε: «Η συνολική οφειλή αγγίζει τις 51 χιλιάδες ευρώ και η εταιρεία δεν είναι σε θέση να κάνει διακρίσεις. Ολοι οι πελάτες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν γίνεται να έχεις εγκαταστάσεις, κολυμβητήρια, να θερμαίνονται με φυσικό αέριο και να μην πληρώνεις κανέναν διακανονισμό».

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αρης ως σύλλογος, προσέθεσε: «Εχω την αίσθηση πως άπαντες πρέπει να έχουν γνώση σε αυτό που αναλαμβάνουν. Τη δεδομένη στιγμή, για να αναλάβεις τον Ερασιτέχνη Αρη πρέπει να έχεις 25-30 χιλιάδες ευρώ διαθέσιμες. Αυτοί που παραλαμβάνουν μια κατάσταση και, μάλιστα, μάχονται για να αναλάβουν μια θέση, θα πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που υπόσχονται.

Δεν μιλάω προσωπικά, ούτε για τον Ζουμπουρίδη, ούτε για κανέναν άλλο. Για να ανέλαβε τον Αρη, σημαίνει πως έχει βρει τον τρόπο για να διοικήσει. Τα ίδια ισχύουν και για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εκεί ανέλαβε ο κύριος Γαλανός. Από τη στιγμή που διοικεί, θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ο σύλλογος. Τα αποτελέσματα θα δείξουν που θα φτάσουμε. Οφείλουμε να παλέψουμε να ξεπεράσουμε τον Γολγοθά και να δούμε καλύτερες μέρες».

Σχολιάζοντας την εν γένει κατάσταση στον σύλλογο υπογράμμισε: «Ετσι όπως έχει η κατάσταση στον Αρη, κάποιος πρέπει να βάλει και δικά του χρήματα για να προχωρήσουν ορισμένα ζητήματα. Αν αυτό συμβεί, έρθουν και τα αποτελέσματα, τότε θα αλλάξει και πάλι η ψυχολογία. Θα έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και ούτω καθεξής».

Προτού ολοκληρώσει, κατέθεσε μια… ριζοσπαστική άποψη για τον Ερασιτέχνη, λέγοντας: «Αν ξεκινούσαμε από τον Απρίλιο την πορεία για τη Γ’ Εθνική, θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Είναι βέβαιο πως εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος, πρέπει να βρει το δρόμο του και ο Ερασιτέχνης. Ισως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ΓΣ Αρης, αφού τα χρέη που έχει ο υπάρχων ΑΣ είναι τεράστια. Μόνο τα χρέη προς τη ΔΕΗ είναι 700 χιλιάδες. Ο Αρης πρέπει να κυνηγήσει τις ξεκάθαρες λύσεις παντού. Οπως έγινε στο ποδόσφαιρο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: