Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Νίνης ήταν η αρχή…!

Δύο με τρεις μεταγραφές είναι πιθανό να κάνει ο Παναθηναϊκός την περίοδο του Ιανουαρίου, ύστερα από τη συμφωνία με τον Σωτήρη Νίκη. Σε πολύ καλή κατάσταση ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ο Νίνης ήταν η αρχή…
Με την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη ο Παναθηναϊκός καλύπτει το κενό που υπήρχε στη θέση του επιτελικού χαφ, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται να κάνουν και άλλες κινήσεις μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ με έναν επιθετικό και έναν ακόμη μέσο. Ο φορ θα είναι «εννιάρι» και θα έχει έφεση στο γκολ, ενώ ο μέσος θα είναι «εξάρι» στα στοιχεία που είχε ο Μεχντί Αμπέντ (δηλαδή ένας box to box ποδοσφαιριστής).

Εφόσον το «τριφύλλι» καταφέρει να αποκτήσει αυτούς τους δύο παίκτες, στη συνέχεια θα ψαχθεί και για έναν κεντρικό αμυντικό. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σίγουρο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις θέσεις του επιθετικού και του μέσου, με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Στο Κορωπί ο Νίνης

Αν και θα μπορούσε να ξεκινήσει προπονήσεις από τον Δεκέμβριο ο Σωτήρης Νίνης πήγε στο Κορωπί, όπου συνομίλησε με κάποιους από τους συμπαίκτες (που ξέρει από τις Εθνικές ομάδες) και στη συνέχεια βρέθηκε στο «ΥΓΕΙΑ» για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Εντός της ημέρας, επίσης, θα περάσει και από εργομετρικά.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα και δεν βρήκε σύλλογο για να παίξει μέχρι τον Γενάρη, ο διεθνής άσος προπόνηση με συγκεκριμένο ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η λιπομέτρηση, που έκανε πριν λίγες ημέρες να είναι σε καλά επίπεδα.

Εκείνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, κάτι που αναμένεται να διορθωθεί από τα φιλικά που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής το επόμενο διάστημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: