Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος από την ένταση, έκθαμβος από τον κόσμο»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μετά την επιβλητική νίκη επί της Αρμάνι.

Ιβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος από την ένταση, έκθαμβος από τον κόσμο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της ομάδας του σε όσα ζητά δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα μέσα στην έδρα μας και σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο είναι πολύ σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος από την ένταση με την οποία μπήκαμε στο παιχνίδι και την οποία διατηρήσαμε για 40 λεπτά. Δεν παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι της Αρμάνι, που είναι μια έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες κι όλα αυτά χάρη στην άμυνά μας», δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Όσο για το πού αποδίδει την εξαιρετική φόρμα της ομάδας του, είπε: «Πρώτα από όλα έχουμε πολύ καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και αθλητές που έχουν αντίληψη. Στη ζωή και τον αθλητισμό αν δεν έχεις τη φιλοδοξία να είσαι κάθε μέρα καλύτερος, είσαι τελειωμένος».

Τέλος, για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είπε: «Για άλλη μια φορά με εντυπωσίασε το εξαιρετικό κοινό, το οποίο βοηθά πολύ τους παίκτες και αυτοί ξεπερνούν τα όριά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: