Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Στη βάση του ο ΠΑΟΚ!!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Φιορεντίνα. Στην προπόνηση επί ιταλικού εδάφους, ο Κάτσε τέθηκε στην διάθεση του Αναστασιάδη ενόψει Παναθηναϊκού.

Στη βάση του ο ΠΑΟΚ
Στη βάση του επέστρεψε ο ΠΑΟΚ και πλέον μπαίνει σε ρυθμούς Παναθηναϊκού.

Μια μέρα μετά το θετικό αποτέλεσμα με την Φιορεντίνα (1-1) που τον κράτησε ζωντανό στην μάχη του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενήθηκε στο αθλητικό κέντρο που χρησιμοποιεί η εθνική Ιταλίας.

Αυτό που ήθελε κυρίως να διαπιστώσει ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν το επίπεδο ετοιμότητας του Κάτσε, ο οποίος έδειξε ετοιμοπόλεμος. Σε αντίθεση με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που ούτως ή άλλως πάντως δεν προοριζόταν για το αρχικό σχήμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα η αποστολή των "ασπρόμαυρων" πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη και σήμερα θα ξεκουραστεί μιας και μένουν μόλις δύο ημέρες για το ματς με τους "πράσινους".

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη αφού ήδη έχουν βρει κάτοχο 13,500 εισιτήρια ενώ αν συνυπολογιστούν και οι κάρτες διαρκείας, πλέον μένουν λιγότερα από 6.000 τα οποία θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας μέχρι και την σέντρα του αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: