Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Παπαδόπουλος… και όλοι χαρούμενοι!!

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε, το οικογενειακό φιλικό στον ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλο (2-2). Δεν αγωνίστηκαν οι Βίτορ, Μαντούρο, αλλά και Κάτσε, Σαλπιγγίδης.

Παπαδόπουλος… και όλοι χαρούμενοι
Ισόπαλο ήρθε το φιλικό… ντέρμπι στον ΠΑΟΚ, στο οποίο πήραν μέρος παίκτες από την πρώτη ομάδα και επτά από την Κ20.

Για τους Μμαύρους έπαιξαν οι Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πατράλης, Δημητριάδης, Τζανδάρης, Πόζογλου, Μάρτενς, Φακούντο και για τους κόκκινους οι Γιακουμής, Ποζατζίδης, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζιαμπάζης, Κτιστόπουλος, Σαββίδης, Κάκκο, Κούστα, Παπαδόπουλος.

Οι κόκκινοι ήταν αυτοί που πρώτοι έφθασαν στο γκολ, αλλά ο Ιτάνζ σταμάτησε τους Κάκκο, Κούστα και ήρθε η απάντηση από την αντίπαλη πλευρά, με τον Σπυρόπουλο να απειλεί με κεφαλιά, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Ο Πόζογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ στον Ποζατζίδη και δεν υπήρξε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος Κάκκο και Κούστα, συνδυάστηκαν ωραία, αλλά το σουτ του πρώτου κατέληξε έξω. Ο Τζανδάρης λίγο μετά τα κατάφερε και νίκησε τον Γιακουμή, ανοίγοντας στο σκορ με τους μαύρους να κάνουν το 1-0. Ο Κούστα τα κατάφερε με την τρίτη, εκμεταλλευμένος την ατομική ενέργεια του Ποζατζίδη και 1-1. Ο Πόζογλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και της ομάδας του ένα λεπτό πριν το τέλος, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για χέρι στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δεν αγωνίστηκαν όπως αναμενόταν οι Κάτσε, Σαλπιγγίδης, καθώς συνέχισαν την θερπαεία του ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες, ενώ έμειναν προληπτικά εκτός οι Μαντούρο, Βίτορ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: