Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

O πάγος που... πάγωσε τη Γιουνάιτεντ!!

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο στην εξέδρα και ο πάγος έπειτα από κάθε προπόνηση μαρτυρά την αδυναμία να ξεπεράσει τον τραυματισμό του! Ο Φαν Χάαλ σε σκέψεις και ο... Μπεραχίνο στη λίστα. Γράφει ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος. 
Στο... 90' των μεταγραφών η Μάντσεστερ κατάφερε να πείσει τον Ριμπολόβλεφ με τα 16 εκατ. λίρες και ο Ραδαμέλ Φαλκάο πήρε θέση στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ ή μάλλον στις εξέδρες. Οχτώ μήνες πέρασαν από τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο ο απολογισμός του είναι φτωχός, πολύ φτωχός, μόλις... ένα γκολ σε πέντε ματς. Ο Κολομβιανός εισπράττει 190.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του είναι στις εξέδρες του γηπέδου.
Η εικόνα άλλωστε που βάζει πάγο στο γόνατό του μετά από προπόνηση και αγώνα δείχνει πως ο Φαλκάο δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το σοκ. Ο παίκτης παραμένει εκτός Εθνικής και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα επιστρέψει ο 28χρονος. Για πολλούς είναι άλυτο μυστήριο, με τον Φαν Χάαλ να τονίζει πως δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει και τον Πέκερμαν να τον περιμένει... μάταια στην Εθνική.
Μόλις σε δυο ματς έπαιξε τις τελευταίες έξι εβδομάδες και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν η Γιουνάιτεντ θα μπει σε διαδικασία απόκτησής του με μεταγραφή «Είναι φυσιολογικό το ανθρώπινο σώμα να μπαίνει σε μια διαδικασία προσαρμογής μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό» τονίζουν Κολομβιανοί γιατροί, χωρίς όμως να μπορούν να είναι σίγουροι για το αν θα επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Μόνο ο πατέρας του αισιοδοξεί «ο γιος μου θα είναι διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει γιατί δεν ήταν στην αποστολή για τα φιλικά με ΗΠΑ και Σλοβενία.
Ο τραυματισμός στο γόνατο προκαλεί στον «Τίγρη» διαδοχικές επιπλοκές  και ο πάγος προσπαθεί να αποτρέψει το οίδημα μετά από κάθε προπόνηση. Τρεις σοβαρούς  τραυματισμούς υπέστη στο γόνατο, όμως ο τελευταίος φαίνεται πως τον έχει λυγίσει και ο Ολλανδός τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ... «Η ισορροπία της ομάδας είναι πιο σημαντική για μένα» δήλωσε με νόημα ο προπονητής της Μάντσεστερ.
Η κατάσταση μόνο... περίεργη είναι πλέον για τους «κόκκινους διαβόλους» που θέλουν μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Ενα γκολ με την Εβερτον ο φτωχός απολογισμός του, τα χρήματα που του δίνουν πολλά και οι φωνές περί αποχώρησης του Φαλκάο ολοένα και δυναμώνουν.
Πρέπει να μείνει ο «Τίγρης» στο Ολντ Τράφορντ ή τον Γενάρη ο Μπεραχίνο θα αποτελέσει την εκλεκτή λύση για την επίθεση της Γιουνάιτεντ; Tα 7 γκολ σε 9 ματς μαρτυρούν την κλάση του, την εκρηκτικότητά του, αυτό που θέλει ο Ολλανδός τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα του. Μπορεί να υποστηρίζουν πολλοί πως αν μετακομίσει στο Μάντσεστερ θα έχει την ίδια τύχη του Ζαχά, ωστόσο ο Φαν Χάαλ δεν αφήνει το βλέμμα από πάνω του.  Αυτό φέρεται να έχει τονίσει και στην πλευρά του παίκτη, πως αν αποκτηθεί δεν θα γίνει ακόμα ένας δανεικός σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ....
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: