Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ερχόμαστε;;; Μπα. Είμαστε ήδη εκεί!!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις που αποτελούν την  απόδειξη επιστροφής της ΑΕΚ…
Είναι πλέον γεγονός και επιβεβαιωμένο από τον βασικό αντίπαλο της ΑΕΚ που όπως όλα δείχνουν ίσως να είναι (από του χρόνου) ο Ολυμπιακός, χωρίς πάντως να πρέπει να θεωρηθεί και δεδομένο: η ΑΕΚ επέστρεψε για τα καλά, πιο δυνατή και κυρίως πιο ενωμένη (και σημαντικά συσπειρωμένη) από ποτέ!
Και αυτό το τελευταίο είναι που παλεύουν να πετύχουν και στην ομάδα του λιμανιού, την ένωση και τη συσπείρωση που αγνοούν τα τελευταία τουλάχιστον δυο με τρία χρόνια αφού αναμφισβήτητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλιστα το επιδιώκουν όλοι (με λύσσα τα οπαδικά ΜΜΕ και αρθρογράφοι) και αυτό σημαίνει πολλά για όσους μπορούν να καταλάβουν και να δουν πίσω από όσα λέγονται και όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Επειδή όλοι (εκείνοι που είναι… απέναντι φυσικά) θα μου πουν: «Για όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και τις κατηγορίες για τον Μελισσανίδη ρε φίλε Τσακίρη θα μας πεις;», να απαντήσω από τώρα ότι όπως δεν είχα γράψει καν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όσα τον κατηγορούν, έτσι δεν θα γράψω και για το αφεντικό της ΑΕΚ, διότι αυτά είναι θέματα που αφορούν τους ίδιους και τη δικαιοσύνη.
Σ’ αυτή έχει οδηγηθεί άλλωστε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και θα οδηγηθεί εκ νέου έπειτα από τις μηνύσεις του Μελισσανίδη. Οπότε η δικαιοσύνη έχει το λόγο και θα αποφανθεί. Η ουσιαστική απόδειξη των τελευταίων εξελίξεων είναι μία: Τέλος το μότο «ερχόμαστε» για την ΑΕΚ. Ερχόμαστε;;; Μπα… Είμαστε ήδη εκεί!
Κι αυτό το κατάλαβαν όλοι είτε είναι πράσινοι, είτε κόκκινοι, είτε ασπρόμαυροι, ΟΛΟΙ… Και οφείλεται βέβαια σε όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που στις δηλώσεις του -γιατί εμένα με αφορούν όσα λέγονται μπροστά στην κάμερα- αναφέρθηκε στην Γ΄ εθνική κατηγορία την χρονιά που βρισκόταν εκεί η Ένωση και στην Football League που αγωνίζεται φέτος η ΑΕΚ (κι όλα αυτά ενώ η ομάδα του είναι στην Σούπερ Λίγκα)…
Η ΑΕΚ επέστρεψε και από τη νέα σεζόν –εκτός αν την αναβάλλουν κι αυτή αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν το δρόμο της επιστροφής– σωστά θεωρείται (όπως αποδεικνύουν με όσα λένε, γράφουν, πράττουν) ο βασικός, ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τη διαδοχή στην κυριαρχία (σε αγωνιστικό και μόνο επίπεδο) σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις!
Γεννήθηκαν όμως από τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού πολλά ερωτήματα και επί της ουσίας τα δημιούργησε μόνος του: πώς ήξερε τόσα πράγματα για ματς Β΄ κατηγορίας μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΕΚ, ακόμη και τους διαιτητές; Τι εννοεί όταν κάνει λόγο για ατυχές γεγονός μιλώντας για έκρηξη με βόμβα (εκρηκτικός μηχανισμός, πόσο ατυχές γεγονός είναι αυτό;) σε μαγαζί; Από πού ενημερώθηκε (αφού δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει επισήμως) ότι μετά τέσσερις μήνες έπαψαν να παρακολουθούν τα τηλέφωνα του ιδίου και των υπολοίπων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός;

Όπως και να ‘χει, εμείς αυτό που πρέπει να αξιώνουμε για κάθε παράνομη πράξη είναι την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων όποιοι κι αν είναι αυτοί, όποιο ονοματεπώνυμο κι αν έχουν, όποια ομάδα κι αν διοικούν… Σ’ αυτό θαρρώ πως συμφωνούμε όλοι, ή τουλάχιστον το εύχομαι!
Επαναλαμβάνω όμως πως με τις τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώθηκε ότι η ΑΕΚ επέστρεψε ήδη και απομένει απλά να επιτρέψουν να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα για να γίνει και τυπικά-ουσιαστικά πράξη το «ερχόμαστε», όπως επίσης ότι οι… απέναντι προσπαθούν παντοιοτρόπως να βρουν τρόπο να συσπειρωθούν. Vamos bien λοιπόν…
Υγ: Όμως να μη ξεχάσουμε τα σοβαρά τώρα… Αύριο η ΑΕΚ παίζει ματς στο ΟΑΚΑ με τον Απόλλων Πατρών στο μπάσκετ και πρέπει να είναι όλοι εκεί να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών και του Σάκοτα. Είναι γλυκιά, πανέμορφη υποχρέωση… Και μετά υπάρχει το βόλεϊ ανδρών στην Γλυφάδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: