Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μπαμ Μπαμ στο φινάλε!!

Ενδιαφέρον και μεγάλη ανατροπή είχε το φιλικό, Πλατανιάς-Εργοτέλης. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο 38’, αλλά οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-2, με τον Μπαμ Μπαμ να σκοράρει στο 85ο λεπτό.

Μπαμ Μπαμ στο φινάλε
Αντιμέτωποι για πέμπτη φορά στη φετινή σεζόν ήρθαν Πλατανιάς και Εργοτέλης. Οι δύο τους είχαν παίξει στην 3η αγωνιστική της Super League στο Ηράκλειο, με τους Χανιώτες να επικρατούν 3-0. Επιπλέον είχαν κοντραριστεί δύο φορές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και άλλη μια στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη νίκησε με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 38ο λεπτό. Με πολλές ελλείψεις (Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ολιμπά, Γουνδουλάκης, Μαχαμάτ, Μπανανά, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου) αγωνίστηκε η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, ενώ Άλαν, Φίντελεφ δεν αγωνίστηκαν στην… αντίπερα όχθη.

Ο Τόρες με σουτ στο 16’ έκανε 1-0 και στο 27’ οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν το δυνατό σουτ του Μπογκντάνοφ σταμάτησε στο δοκάρι του Γκσμπούρνινγκ. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Τσοντάκης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αποστολόπουλου και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο β’ μέρος όμως ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος. Αρχικά, προειδοποίησε με τον Μπρούνο στο 53΄και στο 61’ μείωσε με τον Γιουσούφ, που με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εννέα λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός και ο Χαντί από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-2. Στο 85’ ο Γιουσούφ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαμ Μπαμ.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ (67’ Περιστερίδης), Αποστολόπουλος (46’ Ζουμπουλάκης), Αγκιλέρα (64’ Ντεντάκης), Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Μενδρινός, Φιγκέιρα, Μπεριάν (35’ Τσοντάκης), Τζίλβαν (46’ Ναζλίδης, Λ.τρ. 60’ Τσουράκης), Τόρες (64’ Γιακουμάκης).

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι (46’ Καβουσάκης), Τζανακάκης (54’ Καζναφέρης), Μέγι, Γιοβάνοβιτς (72’ Μπουρσέλης), Πίτσος (54’ Ρέντζας), Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ (54’ Στράους), Βλαχοδήμος (54’ Γιουσούφ), Χαντί (72’ Κούρεζ), Μπρούνο (54’ Μπαμ Μπαμ), Νόσκοβιτς (54’ Παμλίδης).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: