Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τι άλλο να διαλύσει;

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παρουσιάζει στο SportDog το "έργο" του Γιώργου Σαρρή στο "καθαρό" ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα που θέλουν στον ΠΑΟΚ και τα 500 σχόλια.Υπάρχει περίπτωση μετά κι από όλα αυτά που κατάφερε, να μη βρει λίγη τσίπα για να …εξαϋλωθεί και να πάει στο ιατρείο του στη Χίο; Να πάρει όμως μαζί και όλους όσους βρίσκονται γύρω του, έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να ξαναζήσουμε ΠΟΤΕ όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περιμέναμε λίγες ώρες μην τυχόν και βρει το σθένος ο Σαρρής να αποδεχθεί ότι δεν άφησε τίποτα όρθιο και με μία αντρίκεια δήλωση να τα παρατήσει. Ποιος όμως σε αυτό τον τόπο έχει αναλάβει τις ευθύνες του, έτσι ώστε αυτός ο άνθρωπος να βρει παράδειγμα προς μίμηση;

Αν καθίσουμε και μετρήσουμε τι "κατάφερε" αυτός και οι στενοί του συνεργάτες το περασμένο διάστημα, θα χάσουμε χρόνο και χώρο.

Με μία πρόχειρη ματιά θυμόμαστε:

Παρέλαβε μία εθνική ομάδα καμάρι του ποδοσφαίρου μας και παραδίδει (οσονούπω…) το μεγαλύτερο συνονθύλευμα που αντικρίσαμε στην ιστορία.

Πήρε μία εθνική στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και την κατάντησε περίγελο απέναντι στους ξυλουργούς και τους οδοποιούς των Νήσων Φερόε.

Άδειασε το γήπεδο….

Ντρόπιασε τους Έλληνες σε όλο τον πλανήτη…

Αυτός που διέλυσε ένα ωραίο και επιτυχημένο οικοδόμημα γύρω από την εθνική ομάδα.

Αυτός (και οι δικοί του) που απέλυσαν όλους τους επιτυχημένους συνεργάτες της εθνικής.

Κατάφερε να συνδυάσει το όνομά του με επιλογές που έφεραν αποτελέσματα 10-0 ακόμη και στις εθνικές νέων!

Ξεφτιλίστηκε προσπαθώντας να βάλει …κάποιους παράξενους στις εθνικές, λέγοντας ότι αυτές είναι επιλογές Ρανιέρι, με τον Ιταλό να τον διαψεύδει.

Και δεν ήταν ο μόνος μεγάλος προπονητής που αυτός ο άνθρωπος πήγε να βγάλει ψεύτη, αφού προηγήθηκε η περίπτωση Σάντος το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτός (και άλλοι) που έχει να απολογηθεί για ένα καθεστώς παράνομων ενημεροτήτων.

Αυτός που έχει να απολογηθεί για πίνακες διαιτητών.

Για παράτυπη αλλαγή στο πίνακα διεθνών.

Αυτός (και άλλοι) που έχει να απολογηθεί ακόμη και για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης!

Αυτό που οδήγησε τόσους Έλληνες διεθνείς να μη θέλουν να παίξουν στην εθνική.

Αυτός που "έκαψε" τον Καραγκούνη τον οποίο χρησιμοποίησε μήπως και…

* Αυτός που δέχθηκε καταγγελίες από διαιτητές και παράγοντες της ΚΕΔ για απειλές και αντί να πάει στον εισαγγελέα ενημέρωσε (ο αθεόφοβος) τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό "καρφώνοντας" τους πάντες και τα πάντα!

* Αυτός που ακόμη και τώρα που καταρρέει, είδε ότι ο Μαρινάκης δεν πέρασε τη νέα αναβολή στην λίγκα και λίγες ώρες μετά έφερε το ίδιο θέμα στην ΕΠΟ.

Τόσα και τόσα… Και άλλα τόσα!

Κατά τα άλλα διαφωνούμε με όσους στέκονται στο ποιος είπε (όσα είπε) την Παρασκευή. Έχουν δίκιο όλοι για πολλά από όσα καταλογίζουν στον Μαρινάκη (πάνω στην απόγνωσή του και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το δικό του τηλέφωνο παρακολουθούνταν) αλλά τα στοιχεία τα οποία παρέθεσε δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Να δούμε τα παλιά, να δούμε και τα νέα όμως… Να ξεκαθαρίσουν όλα!

(Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να γελάσουμε και πάλι με όσους δεν έβλεπαν διαφθορά, με όσους προσπαθούσαν να συγκαλύψουν, με όσους προέτρεπαν να γίνουν επενδύσεις στο "καθαρό" ποδόσφαιρό μας και φυσικά με όσους στη Θεσσαλονίκη θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα!)

Φυσικά και έχουν γίνει ανάλογα πράγματα (έστω και αν οργανωμένα προσπάθησαν να τα θάψουν) με Κωνσταντινέα, Κύρκο, Βασσάρα, Καρατζίκα, Σιδηρόπουλο και άλλους, αλλά να δούμε και τα τελευταία…

Γενικά να… ξεκατινιαστούν όσοι πρωταγωνιστούν και να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια… Γιατί αν δεν "καθαρίσουμε" και τώρα…

* Τα 500 και πλέον σχόλια στο περασμένο blog δείχνουν ότι έστω και μετά από λίγο καιρό, καταφέραμε να συζητάμε και να συνεννοηθούμε, χρησιμοποιώντας -οι πιο πολλοί- επιχειρήματα.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: