Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Βετούλας: «Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο»

Δύσκολο έργο θα έχει ο Απόλλων στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, που έχει ισχυροποιηθεί, σύμφωνα με τον προπονητή των Πατριών, Νίκο Βετούλα.

Βετούλας: «Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο»
Η ποιοτική αναβάθμιση της ΑΕΚ μετά τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τον Απόλλωνα Πατρών στον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

«Αν κάνουμε αυτή τη νίκη θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της από δω και πέρα με την αλλαγή προπονητή και τους νέους ξένους παίκτες. Πιστεύω ότι αλλάζει επίπεδο», ανέφερε ο προπονητής των Αχαιών, που δεν υπολογίζει στους Μπατή και Σκορδίλη.

Όσο για το πού θα κριθεί το ματς, είπε: «Εκτιμώ ότι θα είναι τα μικρά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στις λεπτομέρειες και την διαχείριση του παιχνιδιού λόγω και των απουσιών που έχουμε εξαιτίας τραυματισμών. Η ΑΕΚ έρχεται από αλλαγή προπονητή. Αν εξαιρέσουμε τους παίκτες που γνωρίζουμε δεν έχουμε εικόνα για το νέο τρόπο του παιχνιδιού της. Θα στηριχθούμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς, αφού δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, δηλαδή στο σύνολο και την ομαδική δουλειά για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο γκαρντ της ομάδας, Μουχάμεντ Ελ-Αμίν, είπε: «Είναι πολύ σημαντικός. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στις τρεις νίκες. Παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, προπονηθήκαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αν κάνουμε τη δουλειά μας στην άμυνα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και στην επίθεση. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Οι αντίπαλοι έρχονται από τέσσερις ήττες και αγωνίζονται εντός έδρας. Αυτά θα είναι τα κίνητρά τους. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: