Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πάει για επιθετικό, δύσκολα για χαφ!!

Η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου. Οι δύο λόγοι που βάζουν… φρένο στην απόκτηση χαφ. Τώρα, αλλιώς το καλοκαίρι θα πάει για Μαυρία.

Πάει για επιθετικό, δύσκολα για χαφ
Γιάννης Αναστασίου, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος συζήτησαν αρκετά για τα μεταγραφικά στη σύσκεψη που είχαν την Παρασκευή. Στο τραπέζι έπεσε το θέμα του επιθετικού και του χαφ. Η προσθήκη ενός παίκτη για τη γραμμή κρούσης είναι το πρώτο μέλημα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει μια τέτοια κίνηση τον Ιανουάριο.

Σε ότι αφορά τον χαφ, ενώ μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι οι «πράσινοι» ψάχνονται για να πάρουν έναν παίκτη για το κέντρο, τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο «ζεστοί» για το συγκεκριμένο θέμα και παρατηρείται μια… αλλαγή πλεύσης.

Ο κυριότερος λόγος είναι η άνοδος του Χρήστου Δώνη, που έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό, λόγω και των τραυματισμών παικτών που παίζουν στα χαφ βεβαίως. Ωστόσο, είναι εμφανής η βελτίωση του συγκριτικά με την περυσινή σεζόν. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ήταν βασικός και έπαιξε σε ολόκληρο το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως και στο εκτός έδρας με την Αϊντχόφεν και στα εντός με Παναιτωλικό (Κύπελλο), Ατρόμητο. Επιπλέον, μπήκε ως αλλαγή με τους Ολλανδούς στη Λεωφόρο, όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο άλλος λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη και οι επιλογές Μέντες, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Νίνης θεωρούνται αρκετές για τα χαφ και πως δεν είναι άμεση ανάγκη η απόκτηση ενός παίκτη για αυτή τη θέση.

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Χάρη Μαυρία, που βρέθηκε στη χώρα μας λόγω Εθνικής, είχαν τις τελευταίες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να φύγει από τη Σάντερλαντ και να επιστρέψει στο «τριφύλλι», αλλά δεν τον «χτυπήσει» τώρα θα το κάνει με μεγαλύτερη… τύχη το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: