Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η κατάθεση του Ζωγράφου, που βλέπει οπαδούς πίσω από την επίθεση!!

Σε οπαδούς αποδίδει στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια Αττικής την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ.

Η κατάθεση του Ζωγράφου, που βλέπει οπαδούς πίσω από την επίθεση
Στην Ασφάλεια Αττικής βρέθηκε το Σάββατο ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος, προκειμένου να καταθέσει για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κολωνό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ είπε στους ανθρώπους της Αστυνομίας πως «βλέπει» οπαδούς πίσω από το περιστατικό. Παράλληλα, τόνισε πως δέχτηκε τηλεφώνημα –πριν την επίθεση- με απόκρυψη στο οποίο του είπαν: «Απατεώνες θα σας πετάξουμε στη θάλασσα». Mάλιστα, υπογράμμισε πως επειδή δεν έχει διαφορές με κάποιον, δεν θέλησε να κάνει κάποια καταγγελία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αυτόπτης μάρτυρας, δηλώνει πως ο ένας εκ των δραστών φορούσε κράνος, ενώ ο άλλος ήταν καραφλός. Στην κατάθεσή του ο πρώην διαιτητής τόνισε πως η επίθεση έγινε με σιδερολοστό και πρόλαβε να προφυλαχθεί την τελευταία στιγμή: «Είδα έναν νεαρό με σιδερολοστό! Εβαλα τα χέρια στο πρόσωπό μου. Άρχισε να με χτυπάει και συνέχισε μέχρι που έπεσα αναίσθητος. Δεν είδα πώς έφυγαν».

Τέλος, είναι αρκετές οι πιθανότητες, ο Χριστόφορος Ζωγράφος να κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάσταση, καθώς ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: