Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πρόεδρε έχεις χάσει τη... μπάλα!!

Ο Γιώργος Σαρρής προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα, αλλά πέτυχε το ακριβώς αντίθετο! Οι ευθύνες του για Ρανιέρι, τα... παρακαλετά στον Σάντος, το «ξήλωμα» στις Εθνικές ομάδες και οι ευλογίες του Φύσσα.
Σε μία προσπάθεια να μαζέψει το... μπάχαλο που επικρατεί στην Εθνική ομάδα και στην ΕΠΟ γενικότερα, ο Γιώργος Σαρρής έκανε την εμφάνισή του στην ΝΕΡΙΤ, όμως το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιθυμούσε... Αντί να δώσει απαντήσεις και να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της έντασης, τα έκανε χειρότερα με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που δέχθηκε.
Το μόνο θετικό από τα όσα έλεγε για περίπου 20 λεπτα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν οτι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του. Και αυτό, χωρίς να μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ».
Από εκεί και πέρα, οι... γκέλες διαδέχονταν η μία την άλλη. Πρώτα απ' όλα, ο Γιώργος Σαρρής δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό από την τραγική επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς δήλωσε πως «και τώρα πάλι την ίδια απόφαση θα έπαιρνα». Τι άλλο δηλαδή θα έπρεπε να γίνει για να μετανιώσει για την προσωπική του απόφαση να χρίσει διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, τον Ιταλό τεχνικό;
Μάλιστα η κουβέντα πήγε και στη μη ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού, με τον Γιώργο Σαρρή να επικαλείται πως «τον παρακαλάγαμε 1,5 χρόνο, δίνοντάς του τα χρήματα που δώσαμε στον Ρανιέρι, αλλά δεν δέχθηκε». Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, καθώς η ΕΠΟ είχε «παγώσει» με αποτέλεσμα ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Όσον αφορά το ξήλωμα όλο του project που είχε φτιάξει ο Φερνάντο Σάντος, από προπονητές των μικρών Εθνικών μέχρι και γυμναστές, ο Γιώργος Σαρρής ως άλλος Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας του, λέγοντας οτι «η ΕΠΟ δεν απομάκρυνε κανέναν». Προφανώς ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος απο μόνοι τους έφυγαν από την Εθνική ομάδα.
Μάλιστα στην πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι ενέπλεξε και τον νυν διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως όταν τον ενημέρωσε πως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, του έδωσε την συγκατάθεσή του.
'Όπως εύκολα καταλαβαίνεις κανείς η μπάλα δεν χάθηκε μόνο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Παρασκευή, αλλά και στα γραφεία της ΕΠΟ όπου επικρατεί ένα άνευ προηγουμένο μπάχαλο.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: