Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Χτυπήθηκε παίκτης, εκκένωση στο Άρης-ΠΑΟΚ!!

Τον τραυματισμό παίκτη του ΠΑΟΚ -που ήταν εκτός αποστολής- προκάλεσε η ένταση που προκλήθηκε στο ντέρμπι με τον Άρης στη Μίκρα. Συνεχίστηκε το ματς μετά από εκκένωση του γηπέδου που διατάχθηκε.

Χτυπήθηκε παίκτης, εκκένωση στο Άρης-ΠΑΟΚ!
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague που γίνεται στο κλειστό της Μίκρας ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, υπήρξε μεγάλη ένταση στους οργανωμένους οπαδούς του Άρη, που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης, μετά από τραυματισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ, που καθόταν στις εξέδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο Δημοσθένης Μακράκης καθόταν στην εξέδρα μαζί με διοικούντες της ομάδας. Όταν πανηγύρισε πόντο της ομάδας του, ξεκίνησε ένταση που προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Οι διαιτητές Δεληκωστίδης και Γεωργιάδης διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου και το ματς συνεχίστηκε όταν το γήπεδο ήταν πλέον άδειο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης προηγείται στα σετ (1-0) ενώ το προβάδισμα στο δεύτερο σετ έχει ο ΠΑΟΚ με 13-14, στο σημείο της διακοπής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: