Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πέτγουεϊ: «Περίμενα πως και πως»

Ανυπόμονος να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά στο Ρέθυμνο, δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην πόλη της Κρήτης για την 6η αγωνιστική της Α1.

Πέτγουεϊ: «Περίμενα πως και πως»
Έτοιμος να απολαύσει άλλη μία αναμέτρηση στο Ρέθυμνο, δηλώνει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 (16/11, 17:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στο esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα για τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Μετά την ήττα μας από τη Νέα Κηφισιά δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών, συνεπώς και αυτό το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα. Και για εμένα, όμως, είναι σημαντικό γιατί είναι πάντοτε διαφορετικό να επιστρέφω στο Ρέθυμνο. Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα ως αντίπαλος του Ρεθύμνου από την ημέρα που έφυγα από εκεί και ειλικρινά το απόλαυσα, είναι μια ομάδα το Ρέθυμνο που πέρασα εξαιρετικά, δέθηκα μαζί της και θεωρώ πως με βοήθησε ιδιαίτερα στο να εξελιχθώ και ελπίζω και εγώ να βοήθησα. Δεν σας κρύβω πως από την αρχή της εβδομάδας περίμενα πως και πώς να έρθει η Κυριακή για να βρεθώ και πάλι στο Ρέθυμνο και να παίξω εκεί. Ειλικρινά θα το απολαύσω για ακόμη μια φορά».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Παραδοσιακά το Ρέθυμνο στηρίζεται στην επίθεση του. Εκτιμώ λοιπόν πως το "κλειδί" για την ομάδα μας είναι η άμυνα. Εάν καταφέρουμε να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους θα φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Όπως είπα και προηγουμένως, θεωρώ πως το Ρέθυμνο στηρίζει πολλά στην επίθεση του. Έχεις πολλούς και καλούς παίκτες με πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Ιδιαίτερα στην έδρα τους οι αντίπαλοι μας προσπαθούν να επιβάλουν έναν τρομερά γρήγορο ρυθμό. Επίσης έχουν παιχνίδι και μέσα, αλλά και έξω από το καλάθι».

Για το πού θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός: «Για άλλη μια φορά εμείς θα ξεκινήσουμε από την άμυνα μας. Και την ατομική, αλλά και την ομαδική. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στο Ρέθυμνο να έχει δεύτερες ευκαιρίες. Επίσης θα πρέπει να έχουμε σωστές αποφάσεις επιθετικά ώστε να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βρουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: