Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αλλά είναι ο Ολυμπιακός!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Ο Β. Μαρινάκης βγήκε χθες φόρα παρτίδα και μίλησε με «διευθύνσεις και ονόματα». Κατήγγειλε ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ένα, δύο, τρία, τέσσερα πράγματα.
Δεν κρύφτηκε πίσω από δημοσιογραφικά κλισέ του τύπου, «κορυφαίες πηγές είπαν», η, «διοικητικοί κύκλοι του συλλόγου σχολίασαν» η, «όπως διέρρευσε από ανθρώπους του Ολυμπιακού» κλπ, κλπ., για να περάσει όσα ήθελε να περάσει προς τον κόσμο κι ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.
Πρώτο σημαντικό είναι αυτό.
Δεύτερο είναι ότι πλέον περιμένουμε την επέμβαση της δικαιοσύνης. Ο Μαρινάκης έθεσε εαυτόν στη διάθεσή της. Είπε, «εδώ είμαι, να σας πω τι ξέρω»  Ήδη, έχουν δημοσιευθεί ρεπορτάζ περί επέμβασης του εισαγγελέα για να μιλήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον Δ. Μελισσανίδη, ο οποίος με τη σειρά του προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια.
Ένα τρίτο θέμα ήταν οι «θέσεις» του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Καταδίκασαν την επίθεση στον Χρ. Ζωγράφο, αλλά ουσιαστικά δεν σχολίασαν τις καταγγελίες του Μαρινάκη. Απλά «υπενθύμισαν» τη  δικαστική έρευνα με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του προέδρου του Ολυμπιακού και των συνεργατών του...Ο μεν ΠΑΟ εγκάλεσε την κυβέρνηση, ο δε ΠΑΟΚ τα έβαλε με την ΕΠΟ…
Μάλλον δικαιώνεται για τον Ολυμπιακό αυτό το «μόνοι μας και όλοι τους». Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει πολλούς αντιπάλους. Μάλλον όλους μαζί τους κύριους αντιπάλους του. Αλλά είναι ο Ολυμπιακός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, ο μοναδικός εδώ και ουκ ολίγα χρόνια που τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και κρατάει ψηλά τη σημαία του.
Ο δε κόσμος του Ολυμπιακού, εκεί που χρειάζεται, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι συσπειρώνεται και είναι δίπλα στον πρόεδρο, που δίνει μάχες μεγάλες για την αγαπημένη ομάδα εκατομμυρίων πιστών.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: