Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αλεξανδρής: «Χρειαζόμαστε δύο εβδομάδες»

Δύο εβδομάδες χρειάζεται ακόμα ο Πανιώνιος ώστε να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ.

Αλεξανδρής: «Χρειαζόμαστε δύο εβδομάδες»
Παράπονα από τη διαιτησία, για τις αποφάσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον ΚΑΟΔ. Αναφορικά με τη συνέχεια, ο «Τίγρης» τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δύο εβδομάδες, προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

«Εμείς είμαστε ομάδα της τελευταίας στιγμής. Μέχρι και πριν από τρεις μέρες κάναμε κινήσεις για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, φιλικά. Χρειαζόμαστε δύο βδομάδες για να λειτουργήσουμε σωστά, αλλά μέχρι τότε μεσολαβούν δύο αγώνες στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε».

Για τον αγώνα: «Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, αλλά δεν παίξαμε στον βαθμό που θα ήθελα. Παρότι είχαμε μέτρια βραδιά, προηγηθήκαμε με τέσσερις πόντους, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν αντιμετωπιστήκαμε επί ίσοις όροις στα σφυρίγματα. Τα φάουλ ήταν κάποια στιγμή 1-9. Ανέχθηκε η διαιτησία το δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου και χάσαμε κάποιους βασικούς παίκτες όπως ο Χάνκοκ με φάουλ. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του ΚΑΟΔ και του κόουτς. Επέβαλλαν τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν απογοητεύομαι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τη στήριξη από τη διοίκηση και αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη μπασκετική δύναμη. Μένουν 20 αγώνες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του. Οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι στο ξεκίνημα, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε στο παιχνίδι και να βρεθούμε και μπροστά με τέσσερις πόντους στην τέταρτη περίοδο. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, αλλά σήμερα αυτό δεν μας βγήκε στο γήπεδο. Προχωράμε. Έχουμε δύο τελικούς στην έδρα μας που πρέπει πάση θυσία να τους κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: