Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Ήμασταν πιο τυχεροί»

Η τύχη αλλά και η αποτελεσματική άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου έδωσαν τη νίκη στον Κόροιβο Αμαλιάδας επί του Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Ήμασταν πιο τυχεροί»
Χαρούμενος για τη νίκη επί του Άρη, αλλά περισσότερο για τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του Κοροίβου Αμαλιάδας ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του ακόμα και όταν η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά ο Χάρης Μαρκόπουλος είπε:

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρόκειται για μια ομάδα που ψάχνει πάντα την καλύτερη επιλογή, παίζει ομαδικά, βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη και αυτό δεν ήταν εύκολο για εμάς να το αντιμετωπίσουμε. Ενώ είχαμε πει κάποια πράγματα, στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα από αυτά. Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά, πήρε μια μεγάλη διαφορά. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο να εξισορροπήσουμε κάπως την κατάσταση και όπως είπε ο κόουτς (σ.σ. Δημήτρης Πρίφτης) στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ σκληρά, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα και νομίζω ήταν άξιο αναφοράς πως δεχτήκαμε μόνο δύο τρίποντα, έναντι των επτά του πρώτου ημιχρόνου. Το παιχνίδι πήγε στο ποιος θα βάλει το σουτ. Ποιος θα βγάλει τη σωστή φάση στο τέλος και εμείς ήμασταν πιο τυχεροί. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ενέργεια που έβγαλε, έδωσε φτερά στους παίκτες, ειδικά όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε να επιστρέψουμε».

Από την πλευρά του, ο Γκιγιέ Ρούμπιο τόνισε: «Είναι μια σημαντική νίκη, καθώς δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Γνωρίζουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε και από αυτήν να παλέψουμε για το καλύτερο. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί, όμως καταφέραμε και το γυρίσαμε. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και ευχαριστούμε τον κόσμο μας που με το χειροκρότημα και την αύρα του μας ώθησε στη σπουδαία νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: