Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ήττα στο ντεμπούτο του Ρόκα!!

Τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα για τον Πανθρακικό έβγαλε ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάνουελ Ρόκα στην ήττα με 2-0 από την Μπότεφ σε φιλικό. Επέστρεψε μετά από οκτώ μήνες ο Ρομέου.

Ήττα στο ντεμπούτο του Ρόκα
Ήττα με 2-0 από την Μπότεφ Πλόβντιβ για τον Πανθρακικό στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βουλγαρία στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο των «πρασίνων».

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Κομοτηνής από το 2008 έως το 2010, ανέλαβε τη Δευτέρα την ομάδα και είχε τη δυνατότητα να τεστάρει τους παίκτες του.

Στην αναμέτρηση συμμετείχε και ο Βραζιλιάνος Ρομέου που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση ύστερα από οκτώ μήνες. Ο Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε (ρήξη χιαστών) κατά την αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην περυσινή σεζόν.

inner

Το 1-0 έκανε στο 18ο λεπτό ο Βαλτάνωφ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ογκιάνωφ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τσβέτκωφ στο 68ο λεπτό της συνάντησης.

Οι συνθέσεις

Μπότεφ (Φούτσοφ): Ιβάνωφ, Φιλίπωφ, Βάσεφ, Ίνεζ, Κόλεφ, Αϊτόβα, Ογκιάνωφ, Καζάκωφ, Βαλτάνωφ, Τσεβτάνωφ, Τσβέτκωφ.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μεχία, Πέρεζ, Κάσες. Μπαϊκαρά, Ίγκορ, Χασομέρης, Τσουμάνης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Πασχαλάκης, Φερνάντες, Τριανταφυλλάκος, Ρομέου, Ντιγκινί, Αράμπα, Τζάνης και Οκάτσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: