Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Παπαθεοδώρου: «Έπρεπε να περιορίσουμε Τσάμη και Τζέιμς»

Η καλή αμυντική δουλειά πάνω στους Τσάμη και Τζέιμς έδωσε τη νίκη στη Νέα Κηφισιά απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Έπρεπε να περιορίσουμε Τσάμη και Τζέιμς»
Το καλό πρόσωπο που έδειξε η Νέα Κηφισιά από το δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και ο περιορισμός των Τσάμη και Τζέιμς ήταν τα «κλειδιά» για τη νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Κολοσσού Ρόδου, όπως δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Πήραμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που στο γήπεδό της αλλάζει εντελώς πρόσωπο, παίζοντας με τον ενθουσιασμό της. Μέσα στην εβδομάδα μας προβλημάτισε η αλλαγή προπονητή, γιατί δεν ξέραμε τι καινούρια στοιχεία θα προσθέσει στο παιχνίδι του Κολοσσού. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε γιατί δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Ξέραμε πως έπρεπε να περιορίσουμε τους Τσάμη και Τζέιμς και αυτό κάναμε. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Χάγκινς αλλά ήταν επιλογή μας να τον παίξουμε στο “ένας με έναν”. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό, ενώ και ο Πεσάκοβιτς έβαλε κάποιους σημαντικούς πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέξαμε στην πίεση, πετυχαίνοντας κάποια μεγάλα τρίποντα. Όπως και πριν είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς Λυκογιάννη», δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Ούρος Ντούβνιακ, από τη μεριά του, είπε: «Σήμερα μπήκαμε με στόχο να παίξουμε σκληρά από την αρχή, γιατί ξέρουμε πως ο Κολοσσός είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα στην έδρα της. Επίσης, ξέραμε ότι διαθέτει δύο πολύ καλούς και αθλητικούς γκαρντ (σ.σ. Τσάμη, Τζέιμς), όπου επικεντρωθήκαμε να τους σταματήσουμε. Κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης είχαμε κάποια φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά ευτυχώς αυτά δεν είχαν διάρκεια. Πήραμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: