Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Το μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς!!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ξεκίνησε τη δουλειά στη Βραζιλία, έχοντας την προσοχή του στραμμένη σε τέσσερις παίκτες, από τους οποίους θεωρείται πως ο Ροντρίγκο Σόουζα θα ταίριαζε πιο πολύ στην ΑΕΚ.

Το μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς
Έχει πιάσει δουλειά για τα καλά τον τελευταίο καιρό ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται από την Παρασκευή στη Βραζιλία (ενώ αρχικά είχε δει από κοντά τον Νεμάνια Νίκολιτς που έχει ενσωματωθεί στην εθνική Ουγγαρίας) και παρακολούθησε την πρώτη από τις αναμετρήσεις που είχε στην ατζέντα του, το Κριτσιούμα-Γκρέμιο, θέλοντας να τσεκάρει τέσσερις παίκτες. Ο πρώτος είναι ο Ροντρίγκο Σόουζα (παίκτης των γηπεδούχων) που έχει προταθεί και η περίπτωση του εξετάζεται. Είναι θηριώδης μέσος, ιδιαίτερα δυνατός και θεωρείται πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ξεχωρίζει, διότι η Ένωση έχει ανάγκη παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά, καθώς στα αμυντικός μέσος από το υπάρχων ρόστερ μπορεί να θεωρηθεί μόνο ο Κορδέρο. Δεν πρόκειται για τον παίκτη που πέρασε για λίγο από τον Παναθηναϊκό. Εκείνος εξάλλου ήταν φορ.

Οι υπόλοιποι που έχουν αγωνιστεί εκεί (δίπλα στον Ισπανό) είναι πιο πολύ παίκτες με δημιουργικές ικανότητες, όπως ο Ανάκογλου και ο Μάνταλος. Επιπλέον, είδε δύο ακόμη παίκτες που αγωνίζεται στον ίδιο χώρο, τον Σερτζίνιο και τον Μπάστος.

Ακόμη, ο Μιλοβάνοβιτς είδε και τον επιθετικό των γηπεδούχων, Λούκα, που παίζει στην κορυφή, αλλά μπορεί να αγωνισθεί και ως περιφερειακός.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: