Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Πιο δύσκολο να σωθούμε από πέρσι»

Στα προβλήματα της ομάδας του και τη δύσκολη αποστολή της σωτηρίας στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την εντός έδρας ήττα των Τρικάλων από τον Πανελευσινιακό.

Φλεβαράκης: «Πιο δύσκολο να σωθούμε από πέρσι»
Εμφανώς προβληματισμένος από την ήττα που γνώρισαν τα Τρίκαλα στο «σπίτι» τους από τον Πανελευσινιακό στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης και τόνισε με ρεαλισμό πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο φέτος για να σωθεί.

«Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για την νίκη της αλλά και στην δική μας ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Ξέραμε ότι η Ελευσίνα μετά από το προηγούμενο της παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο αποκατέστησε μια ισορροπία που θεωρώ ότι υπήρχε στο μυαλό όλων όσον αναφορά τους στόχους της στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα πολύ γεμάτη, ξεκίνησε με άλλους στόχους και πιστεύω ότι σε αυτούς τους στόχους θα κινηθεί από δω και πέρα. Εμείς ξέραμε μετά τις δύο απουσίες ότι ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο από την αρχή γίνεται πολύ πιο δύσκολο, αλλά προτιμήσαμε να διαλέξουμε τις αρχές και τους νόμους που πρέπει να διέπουν μια ομάδα και ειδικά μια ομάδα επαρχιακή σαν τα Τρίκαλα από οτιδήποτε άλλο. Φυσικά για το παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι ότι η προσπάθεια έγινε πιο δύσκολη όταν λείπουν δύο παίκτες σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις και στο παιχνίδι δημιουργούνται τόσο γρήγορα πρώιμα φάουλ σε ψηλούς ή σε παίκτες που παίζουν σε αντίστοιχες θέσεις, καταλαβαίνετε ότι από ένα σημείο και μετά πιο πολύ το ηρωικό στοιχείο μετρούσε παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αξία της Ελευσίνας, είναι μία ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει κατά την προσωπική μου άποψη, εμείς νομίζω ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι και τα προβλήματα που ανέφερα εγώ κάποια στιγμή αλλά και το ποιοι είναι οι αντικειμενικοί μας στόχοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να δούμε πως θα γεμίσει η ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή που το έχω πει ότι θα είναι πιο δύσκολη απ ότι ήτανε πέρυσι», ανέφερε ο προπονητής των Θεσσαλών.

Για τον αποκλεισμό του Κάντζι από την αποστολή λόγω πολλών πειθαρχικών παραπτωμάτων σημείωσε: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως στην δική μας την ομάδα δυστυχώς πρέπει να έχουμε χαρακτήρες οι οποίοι να μπορούν να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα, πως είναι η ελληνική πραγματικότητα και ότι πρέπει να υπάρχει μεγάλη υπομονή σε κάποια θέματα. Αυτό του δημιουργούσε αντιδράσεις και συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό».

Για την συνέχεια τέλος τόνισε: «Σήμερα κάψαμε ουσιαστικά την νίκη που κάναμε μέσα στον Πανιώνιο. Θα χρειαστούν στην συνέχεια υπερβάσεις τόσο εντός όσο και εκτός για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Από την πλευρά των παικτών, ο ψηλός της ομάδας, Στιβ Πάνος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για το πολύ καλό παιχνίδι που έπαιξαν. Είχαμε ένα καλό μομέντουμ από το προηγούμενο παιχνίδι και πιστέψαμε ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο σημερινό παιχνίδι. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, είχαμε αυτή την εβδομάδα αλλαγές στο ρόστερ και πιστεύω στην επόμενη εβδομάδα θα ξεδιαλύνουμε τα πράγματα και θα μπούμε πίσω στον σωστό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: