Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Θα πονέσουν πιο πολύ, απ' ό,τι εμείς εκείνη τη μαύρη νύχτα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος διαγράφει μέσω του sport-fm.gr τα περί μπλακ άουτ του Ολυμπιακού και εκφράζει… απλά μία ευχή.

Θα πονέσουν πιο πολύ, απ' ό,τι εμείς εκείνη τη μαύρη νύχτα
*** Ο Ολυμπιακός πλησίασε στο Τορίνο αυτό ακριβώς που ήλπιζα, γράφοντας το χθεσινό μου κομμάτι: να είναι με τη Γιουβέντους, όπως ήταν και πέρσι με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα. Κι έχασε μόνο και μόνο επειδή η κωλόμπαλα αποφάσισε μέσα σε δύο λεπτά να παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι της στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας.

*** Ακούω για… μπλακ άουτ του Ολυμπιακού σε εκείνο το δίλεπτο. Ποιο μπλακ άουτ; Μπλακ άουτ είναι να πηγαίνει η μπάλα κατά λάθος στο κεφάλι του ακούνητου Γιορέντε από διώξιμο του Μποτία κι από εκεί στο δοκάρι, στον αστράγαλο του Ρομπέρτο και στα δίκτυα; Μπλακ άουτ είναι να επιχειρεί πάσα τακουνιά ο Πογκμπά κι από κόντρα να του προκύπτει ασίστ στον εαυτό του;

*** Κανένα μπλακ άουτ δεν είχε ο Ολυμπιακός. Απλά η Γιουβέντους έχανε, αντέδρασε-όπως είχε αντιδράσει κι ο Ολυμπιακός όταν έφαγε το φάουλ-και είχε όλο το φάρδος που μπορεί να έχει μία…Κυρία.

*** Ειλικρινά, παρότι ξέρω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο, για πολλούς και διάφορους…ευνόητους λόγους, να την πατήσει αυτή η ομάδα, η Γιουβέντους-τον είδατε τον διαβόητο βασιλιά των στημένων αγώνων Μότζι, πως ήταν βασιλιάς στα επίσημα;…-θα ήθελα ένα πράγμα.

*** Να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να κριθεί η πρόκριση σε ισοβαθμία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους. Να γίνει ρε παιδί μου κάποιο θαύμα, μικρό η μεγάλο πείτε το όπως θέλετε, και να ισοβaθμίσουν στο τέλος οι δύο ομάδες.

*** Αυτό να γίνει και είμαι σίγουρος ότι στη Γιουβέντους θα πονέσουν πολύ περισσότερο απ΄όσο πόνεσαν όλοι οι Ολυμπιακοί μαζί για εκείνη την μαύρη βραδιά πριν 11 χρόνια στο Τορίνο, την οποία φρόντισε η…Κυρία να την...υπενθυμίσει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ανήμερα του αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: