Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Άλλα 125 εκατ. μεταγραφές χρειάζεται η Λίβερπουλ»

Ακόμα 100 εκατομ. λίρες (σ.σ. 125 εκατ. ευρώ) πρέπει να δώσει η Λίβερπουλ για να γίνει ανταγωνιστική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραχερ.

«Άλλα 125 εκατ. μεταγραφές χρειάζεται η Λίβερπουλ»
Την ανάγκη να ξοδέψει πολύ περισσότερα χρήματα για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τη Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε σε άρθρο του στην Daily Mail ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ ενόψει του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή (14/12).

Παρότι οι «κόκκινοι» ξόδεψαν το προηγούμενο καλοκαίρι περίπου 107 εκατομμύρια λίρες(135 εκατομμύρια ευρώ) για να αποκτήσουν νέους ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να αποδώσουν αντίστοιχα στο χορτάρι, καθώς βρίσκονται στην ένατη θέση της Premier League, ενώ και στο Champions League αποκλείστηκαν πρόωρα από τη Βασιλεία.

Ο Κάραχερ εκτιμάει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε καλύτερους ποδοσφαιριστές σαν τον Άνχελ Ντι Μαρία και τον Λουκ Σο και αναρωτιέται αν θα έχει ξανά την ευκαιρία να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα: «Πότε θα μπορέσει να έχει ξανά τέτοιο ποσό διαθέσιμο για μεταγραφές; Παρακολουθώντας την ομάδα, αισθάνομαι πως πρέπει να πληρώσουν άλλα 100 εκατομ. λίρες(125 εκατ. ευρώ) για να βελτιωθεί απλά».

Ωστόσο ο 36χρονος παλαίμαχος άσος θεωρεί πως είναι πολύ δύσκολο σχεδόν να ανταγωνιστεί στο γήπεδο η πρώην ομάδα του τη μεγάλη της αντίπαλο, καθώς τους χωρίζει μεγάλη διαφορά σε οικονομικό επίπεδο: «Τα έσοδα της Μάντσεστερ ήταν 433,2 εκατομμύρια λίρες, ενώ της Λίβερπουλ 206,1. Το Ολντ Τράφορντ είναι μεγαλύτερο κατά 30.000 θέσεις από το Άνφιλντ και παράγει τεράστια έσοδα, ενώ σύντομα ξεκινάει και η χορηγία των 750 εκατ. με την Adidas. Αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά, αποδεικνύεται ότι η Μάντσεστερ θα μπορούσε να ξοδεύει κάθε καλοκαίρι 100 εκατ., πολυτέλεια που δεν είχε ποτέ η Λίβερπουλ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: