Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Θέλει Λέτο ο Παναθηναϊκός!!

Μετά τον Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την επιστροφή και του Σεμπαστιάν Λέτο. Αν όχι τώρα, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι!

Θέλει Λέτο ο Παναθηναϊκός!
Πριν από περίπου 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε μία προσπάθεια για τη δημιουργία μίας νεανικής ομάδας που σταδιακά θα διεκδικήσει τίτλους.

Η μέχρι τώρα πορεία του «τριφυλλιού» δείχνει πως αυτή η προσπάθεια βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά για να έχει αξιώσεις η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στο υπάρχον ρόστερ.

Ένας τέτοιος είναι σίγουρα ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday – φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τους «πράσινους». Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως ήδη έχουν υπάρξει οι σχετικές επαφές, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν είναι για την προσεχή μεταγραφική περίοδο ή το καλοκαίρι.

Το πρόβλημα του 28χρονου παίκτη είναι ότι η Κατάνια, στην οποία ανήκει, αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και δεν καλύπτονται οι φιλοδοξίες του.

Ο Λέτο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά η SportDay αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, αφού ο ιταλικός σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: